Hovudside

Hvordan Wire en CCTV kamera

by Walther

Hjem lukket krets TV (CCTV) systemer vokser mer populære som de blir mer overkommelig, og mange kjøpere gjør installasjonen selv. CCTV kameraer krever to ledningstilkoblinger for å drive systemet, pluss en 75 ohm RG-59 coax-kabel for å sende signalet. Vurder å kjøpe Siamese kabel fordi den har RG-59 coax og strømledningene i ett enkelt å installere kabelen. De fleste kameraer leveres med en strømforsyning med en ledning som må kuttes slik at Siamese kabel kan spleises inn for å gi strøm til kameraet.

Bruksanvisning


•  Kjør Siamese kabelen fra kameraet plassering til opptakeren eller monitor.

•  Kutt strømledningen og koble ledningene fra kameraet enden av strømkabelen til Siamese kabel røde og svarte ledningene ved hjelp av rumpe skjøtekontakter.

3 stav RG-59 Coax og installere en BNC (British Naval Connector) til hver ende av av coax Siamese kabel i henhold til instruksjonen som fulgte med kontaktene.

•  Koble kameraet koaksialkabel til en BNC fat og den andre enden av fat til Siamese kabel.

•  Koble ledningene fra strømledningen til de røde og svarte ledningene på den andre enden av Siamese kabelen med baken skjøtekontakter.

•  Wrap alle rumpe krydder kontakter og fat-til-BNC tilkoblinger med elektrisk tape for å holde fuktigheten ute og redusere korrosjon.

•  Koble til strømforsyningen og justere kameraet.

Tips og advarsler


  • Den vanskeligste delen av kabling en CCTV kameraet er riktig å installere BNC-kontaktene. Kjøpe et par ekstra kontakter, slik at du kan øve. Det finnes videoer på YouTube som viser hvordan du skal installere BNC-kontakter. Det finnes flere typer av BNC-kontakter og hver type krever en annen type presstangen. Bruk ikke skru BNC-kontakter eller wire nøtter å lage dine forbindelser; begge disse deler har en høy tendens til å svikte over tid.
  • Alle kameraets spenningene betraktes som lav spenning, slik at det ikke er fare for elektrisk støt. Når du kobler strømledningene fra Siamese kabel, ikke får spenningen reverseres eller du kan skade kameraet. Legg merke til at strømkabelen har to ledninger og en er merket med en stripe, et høydedrag i isolasjonen eller en annen type merking. Koble alltid markert strømforsyning ledningen til den røde tråden i Siamese kabel, og du vil aldri feilaktig reversere polariteten til spennings.