Hovudside

Regler for Pool i en Rental House

by Walther

Regler for Pool i en Rental House

Et basseng kan være en hyggelig luksus i et hjem, men visse regler må følges for å sikre at alle basseng brukere forbli trygge. I tillegg brukerne trenger for å unngå aktiviteter som kan skade bassengområdet. Spesielt i en utleiesituasjonen, kunne skade av eiendommen føre til tap av innskudd og, i verste fall, rettssaker og søksmål.

For leietakere


Hvis du leier en eiendom med et basseng, er det ditt ansvar å bruke det trygt og ansvarlig måte, og for å være sikker på at verken du eller noen av dine gjester skade bassenget eller området rundt. Sørg for å diskutere basseng problemer med eieren av eiendommen før oppholdet, og lese og følge alle og alle oppslag forskrifter i bassengområdet. Også, hvis du har gjester på besøk, være sikker på at de gjør det samme. Gjestene på din har ikke signert leieavtalen, så har kanskje ikke den samme bevissthet om mulige skader som du gjør. Sunn fornuft regler å følge er: ingen svømming mens du drikker, ingen glassbeholdere rundt bassenget, ingen hunder eller andre dyr i bassenget, ingen løping eller roughhousing rundt bassengområdet, og ingen bruk av barn uten en voksen tilstede.

For eiere


Beskytte deg lovlig ved å gjøre farene ved bassenget bruk krystallklart for alle leietakere. Ha dem signere et skjema som sier at de forstår den potensielle risikoen og at de godtar å beskytte deg av skylden i tilfelle av ulykker eller skader. Poste advarsler og regler i en fremtredende plass i nærheten av bassenget. Inkluder regler utformet for å beskytte både dine gjester og din eiendom. De fleste gjestene er ansvarlig og har ingen interesse i å skade din eiendom. Ta forholdsregler for å unngå de få som vil oppføre seg uansvarlig. Den viktigste av disse trinnene krever referanser fra noen potensielle gjester.

Generelt Pool sikkerhet og vedlikehold


Eiere er ansvarlig for å opprettholde visse standarder for hygiene i et bassengområde, og potensielle gjester skal føle seg fri til å stille spørsmål eierne om disse tingene. Bassenger må kloreres for å holde vannet trygt. Vannkvalitet bør testes på en årlig basis. Bassengområder bør ha en postet liste over nødnumre og et førstehjelpsskrin innen rekkevidde. Bassenger bør ha et gjerde rundt dem som er tilstrekkelig til å holde ut dyr og små barn. Eventuelle stupebrett eller lysbilder bør installeres på en måte som maksimerer sikkerhet, og gjester bør informeres om farene ved bruk av disse inventar.