Hovudside

Hvilke verktøy trenger Landscapers Bruk?

by Walther

Landscapers opprette og vedlikeholde utearealer for boliger, kommersielle og industrielle kunder. I motsetning til gartnere, som vanligvis fokuserer på voksende sunne planter, blomster eller grønnsaker, må landscapers utvide sine satsingsområder for å inkludere estetikk av land i deres varetekt. Skape og opprettholde utendørs arenaer krever bruk av ulike hånd- og elektroverktøy.

Hand Tool Krav


Landscapers bruke grunnleggende håndverktøy, inkludert lange håndtak vedlikeholds redskaper som raker, spader, hakker og plen feie å skape og opprettholde plener og blomsterhager. Mindre manuelle verktøy inkluderer vanligvis spader og trowels for planting, omplanting og opprettholde små planter og blomster og flere typer sakser og landskaps saks å beskjære og forme busker, busker og små trær.

Elektroverktøy


Mange arbeidsplasser kan bli mer effektivt gjennomført ved hjelp av landskaps verktøy drevet av elektrisitet eller gass. Powerized hekk og linje trimmere aktiver landscapers raskt beskjære grøntområder, manikyr kantene av hager, gangveier, blomsterbed og steinbed og bruke Topiary ferdigheter til å trimme hekker, busker og trær i dekorative former og design. Landscapers bruke gass eller elektriske motorsager for å forme store busker og hekker, samt trim grener og lemmer fra store trær for å holde dem friske eller hindre dem fra å forstyrre annen plantevekst.

Tunge Verktøy og utstyr


Gressklippere og løvblåser er to av en landscaper viktigste verktøy. De bruker push gressklippere, enten elektrisk eller manuelt drevet, for å få tilgang til mindre områder mellom trær og gangveier og kjøregressklippere for å holde store vidstrakte områder med gress pent trimmet raskt og regelmessig.

Diverse deler


I tillegg til praktiske verktøy av handelen, må landscapers ha vernebriller, lær eller heavy duty syntetiske hansker som beskytter hendene fra skarpe kanter og torner, og beskyttende ansiktsmasker for å holde dem trygge når de bruker ugressmidler, plantevernmidler, insektmidler, sopp eller gjødsel / plantevernmidler kombinasjoner.

Statister


Teknologiske verktøy og gadgets kan hjelpe en landscaper drive virksomheten mer effektivt, produktivt og lønnsomt. Dersom landscaper kundebase er utbredt og krever regelmessig reiser til fjerntliggende eller landlige steder, installere en GPS (geografisk posisjoneringssystem) i sine firmabiler gjør finne disse destinasjonene raskere og enklere, sparer penger på gass bortkastet søker etter nye adresser og holder orden på ansatte ute i felten. Investering i landskaps ledelse programmer bidrar til å holde styr på kundeinformasjon, effektiviserer fakturering prosedyrer, beregner lønn og fradrag og spor inventar behov og utgifter.