Hovudside

Willow Trees & Dammer

by Walther

Willow Trees & Dammer

En populær løvtrær å plante ved siden av en dam, piletre gråtende (Salix babylonica) vokser til en høyde på ca 40 fot med en frodig, rikt baldakin som måler opp til 40 meter i bredde. Treets gråtende grener henger grasiøst til vannet for å gi en pittoresk utseende.

Planting Beliggenhet


En hardfør treet, vil den gråtende selje tåle et bredt utvalg av jordsmonn. Det tolererer ikke tørke godt og foretrekker en fuktig eller vått rotsystem, noe som gjør den ideell for å plante ved siden av dammer, bekker eller andre vassdrag. Treet tåler perioder med flom godt.

Dyrking


Den gråtende selje foretrekker en planting sted i fullt sollys for å produsere den beste tett tak. Dersom treet er plantet i skyggen, vil den produsere en dårlig form og scraggly vekst, ifølge Floridata. Treet har et grunt rotsystem som kan bidra til å hindre jorderosjon og nedslamming rundt dammen.

Betraktninger


Vurdere å plante den gråtende selje i US Department of Agriculture soner 6 til 8. Treet kan lide lem brudd fra minusgrader. Treet kan tolerere og vokse i USDA sone 10 hvis plantet ved siden av en dam eller annen vannkilde der sine røtter har rikelig vann, ifølge Floridata.