Hovudside

Slik installerer en Honeywell RTH221 på en to-Wire Boiler System

by Walther

Slik installerer en Honeywell RTH221 på en to-Wire Boiler System

Et kjelesystem er et oppvarmingssystem som består av en varmekjele, en pumpe og bunnplatene er forbundet med vannrørene. Den bruker en koker til å varme opp og sirkulere vann, som fordeler varmen gjennom et hjem. Honeywell RTH221B termostat holder temperaturen i hjemmet. Den regulerer varmen i huset som vannet har en varierende temperatur mellom 120 og 210 grader Fahrenheit. Installere en ny Honeywell RTH221B termostat for en to-wire, lavspent programmet er bedre enn å bruke en mekanisk termostat fordi det er digitalt regulert, er mer nøyaktig og ikke påvirkes av nivået / montering som den tradisjonelle mekanisk termostat. Det tar omtrent tre til fire timer å installere.

Bruksanvisning


•  Les bruksanvisningen for kjelen system og finne terminaler, koblingsboks eller potensielle kunder for en ekstern termostat. Løsne låseskruen i bunnen av termostaten og ta den fra hverandre ved å løfte ansiktet fra bunnen, fjerner den fra veggen plate (base). Termostaten har fem terminaler, som er merket Y, G, Rh, Rc og W. Finn W og Rh terminaler, da disse vil være de to som vil bli brukt. En jumper bånd Rh og Rc sammen; holde jumper tilkoblet.

•  Velg plassering for Honeywell RTH221B termostat. Sørg for at den er borte fra varmekilde, for eksempel på tvers av rommet på en intern vegg. Det bør være i et område der ledninger / kabler kan installeres fra termostaten til kjelen. Mål avstanden fra termostat til kjelen og tilsett ca to meter for å bestemme lengden på ledningen du må installere termostaten.

•  Slå av elektrisk kraft til kjelen ved å slå av den tilhørende effektbryter. Sjekk ved å slå på bryteren plassert på siden av kjelen, og hvis branner, er strømmen fortsatt på. Finn riktig breaker.

•  Kjør 18-gauge, 2-lederkabel fra kjelen til termostaten. Ikke klipp av overflødig wire, og la den være løs i begge ender. Dette vil være nyttig for fremtidig feilsøking. Pass på at ingen ledninger henger eller løs. Bruk stifter eller festene å feste den til vegger, tak etc. Hvis det er for stramt det kan skade ledningene.

•  Kle av 1/4 tomme av isolasjon og koble de to ledningene til terminalene for termostaten i kjelen. Hver kjele er forskjellig, så er det viktig å følge instruksjonene fra kjelen manual i å koble ledningene.

•  Monter Honeywell RTH221B termostat til veggen med de medfølgende skruene. Kle av 1/4 tomme av isolasjon. Løsne skruen på W terminalen og stikk inn den første ledningen. Stramme skruen og ledningen er festet. Deretter setter den andre ledningen til Rh terminal følge samme prosedyre som første wire.

•  Sett inn to AAA-batterier i termostaten, og montere termostaten ansikt til veggen plate. Stramme skruen på bunnen av termostaten, og slå på elektrisk kraft til kjelen.