Hvor å Feilfri Utvendig Shutters


Utvendige persienner kan være dekorative eller faktisk tjene en hensikt når det gjelder å beskytte dine glassvinduer. Uansett, deres plassering på utsiden av huset ditt betyr at de spiller en viktig rolle i utseendet ditt bosted. Hvis du ønsker å holde huset ser bra ut, så må du holde dine utvendige persienner ren. Vanligvis er utvendige persienner laget av vinyl eller tre. Begge kan rengjøres på samme grunnleggende måte, ved hjelp av et mildt vaskemiddel og rikelig med vann.

Bruksanvisning


•  Bland din rengjøringsmiddel. Fyll en bøtte med ca 4 liter vann. Varmt vann fungerer best, men du trenger ikke å gå ut i veien for å varme opp vannet. Legg ca 2 kopper av mildt oppvaskmiddel til mix. Dette vil gjøre det skummende, som er det du ønsker.

•  Spyl av skodder, ved hjelp av hageslangen. Dette vil fjerne eventuelle store biter av rusk og minst det øverste laget av skitt. Avhengig av vanntrykk alternativer, kan dette være alt du trenger å gjøre for å fjerne skitt fra skodder. I de fleste tilfeller, men vil du ønsker å tilbringe litt tid skrubbe også.

•  Rengjør skodder med moppen. Dypp moppen i såpeblandingen og begynne å skrubbe dine skodder. Sørg for å jobbe moppen mellom spilene i skodder, slik at det ikke er noe skitt igjen under dem. Dette vil forlenge levetiden på skodder og forlenge tiden mellom rengjøringer. Dypp moppen ofte når det blir skitne, slik at du ikke bare spre gjørme rundt på skodder.

•  Spyl av skodder en andre gang. Dette vil fjerne mer rusk som du kan ha slått løs med moppen, men faktisk ikke fjernes helt, og det vil også skylle av såperester. Spray skodder grundig slik at du ikke trenger såpe venstre på dem, noe som kan skape en grå film som vil gjøre dem ser ut som de er fortsatt skitten.

Tips og advarsler


  • Akkurat som om du vasker en bil, må du kontrollere at vinduene bak eller ved siden av skodder er lukket før du begynner å rengjøre.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler