Hovudside

Kjennetegn på Apple Trees

by Walther

Med over 55 millioner tonn produsert hvert år, epler er en av de mest dyrkede frukt i verden. Epletrær trives i mange kjølig klima og når omsorg riktig en enkelt tre kan produsere mer enn 400 pounds av epler per år. Epletrær er mest gjenkjennelig når sine blomster er til stede i løpet av våren, men det er flere unike egenskapene til epletrær som gjør trærne slik et populært valg for hjem gartnere og frukthage eiere likt.

Spesifikasjoner


Det finnes tusenvis av ulike eplesorter, men de grunnleggende egenskapene til epletrær er de samme. Epletrær er løvskog med alternative, blader tannet, oval 1 til 2-1 / 2 inches lang og 3/4 til 2 inches bred. Trærne generelt forbli noe liten, mellom 10-39 fot, og mens de kan vokse høyere. de er vanligvis beskjæres for å gjøre det enklere høsting. Epleblomster, kanskje den vakreste og duftende karakteristisk for epletrær, blomst på våren og er hvit med en svak rosa farge. Modne epler er klare for høsting i høst.

Identifikasjon


Det helhetlige utseendet av epletrær er en av de mest merkbare kjennetegn ved epletrær til mange tilfeldige observatører, selv når de ikke er i blomst. Epletrær, når dyrket i full sol, dele inn i mange store grener lav på stammen, noe som resulterer i et tak av grener og blader som er vanligvis bredere enn treet er høy.

Klima


En av de viktigste egenskapene til epletrær for hjem gartnere å vurdere er klima som sine trær er best egnet for. Mens epletrær kan ta varme temperaturer, de har en vinter chilling krav som kan være forskjellig for hver av eplesorter. Kjølebehovet, vanlig i frukt og nøtter trær, er rett og slett mengden av timer mellom 32 grader Fahrenheit og 45 grader Fahrenheit at treet får hver vinter. Mens epletrær kan overleve minusgrader, er det viktig at de får mellom 300 og 1200 timer (avhengig av variasjon) av kjølebehovet for selv blomstrende og normal vekst.

Betraktninger


Hjem gartnere som ønsker å vokse epletrær bør vite at å plante frø fra en Apple vil ikke alltid resultere i et epletre av samme utvalg som frukten fra der frøene kom. I stedet frøene er en blanding av treet det ble dyrket på og treet som tjente som korset pollinator. I stedet blir epletrær vokst fra transplantater konstruert for å gi den ønskede variasjon av eple. Epletrær grafts er lett tilgjengelig fra hagesentre og nettbutikker.

Geografi


De fleste eple elskere er klar over at Washington er den øverste eple voksende stat i USA, hovedsakelig på grunn av sin gunstige klima for epletre vekst og produksjon. Karakteristikken av epletrær også gjør den egnet for vekst i de andre topp statene for epleproduksjon, som er New York, Michigan, Pennsylvania og California. De fem beste eplesorter dyrket i USA er Red Delicious, Golden Delicious, Gala, Fuji og Granny Smith.