Hovudside

Typer av Pecan Trees

by Walther

Mer enn 500 typer av pecan trær vokser i ulike regioner, og kommer i en rekke størrelser og former. Disse nøttebærende trær trenger fuktig jord for å trives, og det er derfor mange typer pecan trær vokser først og fremst på de kystnære og sørlige delene av USA.

Cape Fear


Cape Fear pecan trær er urfolk til North Carolina området med samme navn. Disse trærne vokser oppreist, har en dyp taproot, og bære nøtter som varierer i form fra brede ovaler til avlang i moderat tykke skjell.

Elliott


Elliott pecan trær opprinnelse i nordvest Florida og kan krysspollinerer med Cape Frykt og desirables. De har sterke taproots, og mutteren er rund med spisse tupper. Skallet er moderat tykk og godt egnet for områder i ekstreme sørstatene.

Ønskelig


Ønskelig pecan trær er innfødt til Mississippi, men trives på steder som Georgia og Florida. De produserer store nøtter med ujevne, tykke skjell. I tillegg til sin overflod produktivitet, disse trærne er flinke til pollinerende andre typer pecan trær.

Moreland


Moreland pecan trær opprinnelse i Louisiana og produsere et tett tak der de vokser. De former av disse pecans variere fra litt eggformet til avlange. Skallet av disse pecans er tynn nok for folk å knekke dem for hånd.

Gloria Grande


Innfødt til Sør-Carolina, Gloria Grande pecan trær er solide trær som vokser oppreist, og de produserer store nøtter som er avlange med en avrundet tupp og basen innkapslet i moderat tykke skjell.

Stuart


Stuart pecan trær blomstre i det sørøstlige USA og andre deler av verden. Selv om disse trærne er solid og sterk, tar det ca 10 år for dem å bære frukter. Imidlertid gir sin allsidighet dem til krysspollinerer med trær som ønskelig. Stuart pecan tre skjell er moderat tykk og varierer i form fra avlang til oval.