Hovudside

Hvordan å rense en Ceramic Grill

by Walther

Hvordan å rense en Ceramic Grill

En grundig årlig eller to ganger årlig rengjøring er bra for noen grill, inkludert de med keramiske ristene. Disse ristene er laget av keramisk avfyrt mot metall og bør renses noe annerledes enn andre typer av ristene laget av jern eller andre ubelagte metaller. Rengjøring disse ristene innebærer å bruke en børste som er ikke-slip til keramikk, samt andre produkter for å gjøre fjerning av bebygde mat saken enkel. Prosessen kan ta noen timer eller et par dager, avhengig av graden av buildup på ristene.

Bruksanvisning


•  Spre gamle aviser på bakken utenfor i et område hvor barn og kjæledyr ikke vil forstyrre renseprosjekt. Fjern de keramisk belagte ristene fra grillen og legg dem i sentrum av avisene.

•  Spray ovnsrens jevnt over ristene å belegge dem tett. Bruk gummihansker når du bruker ovnsrens å unngå kontakt med huden din. Dekk ristene med en plast søppelsekk. Bruk en plen eller byggeplass bag fordi de er tyngre enn husholdningenes søppelsekker. La de dekket ristene sitte over natten.

•  Fjern ristene fra avisen neste dag, huske å bruke gummihansker. Du kan slå av søppelsekk innsiden ut, innhyller avisen i prosessen for å gjøre opprydding enklere.

•  Spyl av ristene med en hageslange. Bakt-on buildup bør vaske av med vann. Vask ristene i et område hvor det ovnsrens ikke vil komme i kontakt med planter eller plenen fordi det vil drepe dem.

•  Pensle noen områder av ristene med en messing-stritter stålbørste der det er buildup gjenstår. Bruk bare en messingbørste. Stål bust børster kan ha grader på bust som kan lage riper og ellers skade keramisk belegg på ristene.

•  Gjenta hele denne prosessen, hvis det er nødvendig, for noen områder av de keramiske grillrister som fortsatt har oppbygning som ikke kan fjernes ved hjelp av pensel.