Hovudside

Stiger for Hedge Cutting

by Walther

Stiger for Hedge Cutting

Skjæring eller trimming hekken er en oppgave som må utføres regelmessig for å holde det ryddig. Hekker som er høy og bred er vanskelig å trimme uten bruk av egnet utstyr for å nå alle deler. Lener en stige mot hekken er ikke praktisk som den skyver sikringen ute av form mens du klipper det, men flere typer tilgang utstyr er tilgjengelig for formålet.

Plattform Stige


En frittstående stige som har en solid plattform ved eller nær toppen er en plattformstige. Disse stiger er vanligvis todelte stiger med plattformen godt festet til begge bena. Plasser en plattform stige langs hekken for å aktivere tilgang for å kutte uten å skade hekk. "Mobile arbeid plattform" stiger er også tilgjengelig med en bredere plattform som to arbeidstakere kan stå komfortabelt etter å ha klatret trappene for å nå den. Disse er utstyrt med hjul for å gjøre dem enkle å flytte og kan plasseres ved siden av en hekk.

Stige Jack


En stige jack er et trekantet stykke utstyr som festes til de trinnene på en stige ved hjelp av braketter til å bli med to stiger med stillas for å skape en plattform. Disse er ideelle for sikrings skjæring som de er vanligvis brukes i situasjoner der du trenger en bærbar plattform, men kan bare brukes ved liten belastning på stiger som oppfyller visse spesifikasjoner. Ifølge US Department of Labor sin Occupational Health and Safety Administration, må sideskinner og stige sprosser støtte stigen jack sammen, eller alternativt jack må strekke seg over en lengde på minst 10 inches på hver rung.

Stillas


Den sikreste metoden for å nå sikringen er med stillas, men som det er mindre bærbar, er det praktisk for sikringer som kun strekker seg for en kort avstand. Hvis du planlegger å gjøre omfattende kutte på en del av sikringen eller kanskje trimme den inn i en bestemt form, vil et stillas gi solid, egnet tilgang. Ved bruk av mobilt stillas er nødvendig, vil en rullende stillas tårn gjøre jobben.

Tre-Piece Stige


En tre-delt stigen er en vanlig leider med to ben i en omvendt V-form som har et tredje ben som strekker seg til en større høyde. De to tradisjonelle ben gi støtte for vekten å unngå skjev stigen mot hekken, og utvidelsen gjør det mulig å nå et høyere nivå. Du kan klatre utvidelsen fra begge sider, og du kan bruke den med en annen stige for å skape bukker for et stillas plattform.

Rolling Ladder


Gi tilgang til toppen av hekken, en høy rullende lager stigen tilbyr også en sikker plattform og portabilitet. Wheeling stigen kan være vanskelig dersom området ved siden av hekken har et mykt underlag som gress. Disse stiger kommer med innebygde sikkerhetsfunksjoner, for eksempel låsbare hjul, og du kan velge en bredere øverste trinnet å bruke som en plattform.