Hovudside

Hvordan Grow engelsk Valnøtter i Georgia

by Walther

Hvordan Grow engelsk Valnøtter i Georgia

Den engelske valnøtt er et majestetisk tre. Når opp til 60 meter i høyden ved forfall, engelsk valnøtter legge både skjønnhet og skygge til enhver landskapet. I tillegg vil hver sunn treet produsere en overflod av velsmakende nøtter hver høst. Ikke innfødt til USA, har engelsk valnøtt trær vokst i popularitet og kan bli funnet i meter over hele Amerika. Selv om de er i stand til å motstå iskaldt vær, kan de ikke overleve eksponering for temperaturer lavere enn -8 grader Fahrenheit. Dette gjør det milde sørlige klimaet i Georgia en levedyktig sted for dyrking av den engelske valnøtt treet.

Bruksanvisning


•  Plukk ut en sapling fra den lokale hagesenter. Pass på å velge et ungt tre med en rett bagasjerommet, grønne blader og greiner som er fast, men fleksibel.

•  Finn et egnet plantestedet for den unge treet. Norsk valnøtter gjør best når den plasseres der de får minst seks timer med sollys hver dag. Husk, vil røttene spre seg, og derfor bør treet plasseres minst 25 meter fra fortau, innkjørsler, bygninger eller andre trær. Sørg også for det valgte området har ingen overhengende hindringer.

•  Grav et hull med en solid hage spade. Lag en planting området tre ganger så bredt som roten ballen av treet og omtrent like dyp som treets midlertidig container.

•  Mix kompost inn i utgravde masser, legge en spade full av kompost for hver to spader fulle av skitt. Jordsmonnet i mange deler av Georgia har en tendens til å være kompakt; Dette vil bidra til å bedre drenering på plantestedet.

•  Ta treet fra den midlertidige container, forstyrre røttene så lite som mulig. Plasser treet i midten av planting området og begynner å etterfylle hullet. Strø jord rundt røttene til treet, stopper med jevne mellomrom for å kontrollere plasseringen av treet, slik at det er både sentrert og rett.

•  Fyll hullet halvveis, og deretter legge vann til jorda, mette den grundig, da dette vil bidra til å fjerne eventuelle luftlommer. Når vannet har rent unna, fortsetter tilbakefylling hullet, trykke ned med jevne mellomrom med hendene, oppstrammende overflaten av jord og bidrar til å holde treet på plass.

•  Vann treet igjen når hullet har fylt. Vente til jorda for å absorbere vann, deretter legge mer jord til planting området, hvis det er nødvendig.

•  Spre en tre-tommers lag av mulch rundt bunnen av treet. Dette vil bidra til jorda for å holde på fuktigheten i løpet av de varme månedene i Georgia sommeren.

•  Vann engelsk valnøtt gang i uken i 20 minutter om gangen. I perioder med ekstremt varmt vær eller tørke, øke vanning planen til to ganger i uken.