Hovudside

Hvordan Grow en Pagoda treet

by Walther

Sophora japonica, vanligvis kjent som den japanske pagoden treet, kinesisk lærd treet og Regents lærd treet, er en løvfellende tre hører hjemme i Kina, Korea og Japan. Pagoda trær trives i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 8. De produserer duftende hvite og kremfargede blomster rundt sensommeren og er verdsatt for sin dekorative verdi. Pagoda trær er en sann test av hage tålmodighet, fordi de ikke begynner blomstringen til de er mellom 10 til 15 år gammel.

Bruksanvisning


•  Endre jord av planting beliggenhet med kompost. Bruk en rorkult å dyrke jorda. Spre en 6-tommers lag av kompost over jorda og till det i. Tiller vil også lufte jorda, noe som vil gjøre det lettere for røttene å etablere seg.

•  Grav et hull som er litt større enn den pagoda treet barnehage container. Løft treet ut av beholderen og løsne rotsystemet. Børste av jord fra roten ballen. Plasser treet i hullet og spre røttene ut. Hold treet oppreist mens du kaprer jorda tilbake i hullet. Lett pakke jord i rundt røttene, men vær forsiktig så du ikke helt komprimere jorda da dette vil hindre vann i å nå røttene.

•  Vann treet med ca 4 liter vann umiddelbart etter planting. Spre en 4-tommers lag av mulch rundt bunnen av treet, men la 2 til 4 inches plass mellom mulch og stammen hindre bagasjerommet råte. Mulching bidrar til å holde på vann og varme samtidig som det hindrer ugress i å vokse rundt treet.

•  Vann treet til en dybde på ca 5 til 7 inches en gang i uken. Mate treet en gang i året rundt tidlig å midspring med et balansert tre gjødsel. Følg instruksjonene på emballasjen for konkrete beløp å bruke basert på alder og størrelse på treet.

Tips og advarsler


  • Pagoda treet er giftig hvis deler av det er inge.