Hovudside

Hvordan ta vare på Sukkulenter innendørs

by Walther

Hvordan ta vare på Sukkulenter innendørs

Sukkulenter kommer i mange former, størrelser og farger, og inkluderer noen bemerkelsesverdige eller uvanlige utseende planter. Disse plantene lagre vann i blader, stengler eller røtter, og kan overleve i tørre områder for lange perioder der andre planter ville sikkert dø. Cactus er viden kjent som en saftig, men denne gruppen omfatter mange andre planter. Voksende sukkulenter innendørs som potteplanter er litt forskjellig enn andre planter. Imidlertid, så lenge som de er gitt de grunnleggende kravene, vil de trives.

Bruksanvisning


•  Vann den sukkulenter ukentlig i løpet av vekstsesongen. La jord blanding for å tørke før vanning i sovende perioden. Tilsett vann til det renner fra bunnen og fjerne overflødig vann i skuffen.

•  Påfør en balansert gjødsel, slik som 10-10-10, vannet ned til en firedel styrke ved hver vanning i vekstsesongen. Bruk ikke noe gjødsel gjennom vinteren. Følg gjødsel etiketten instruksjoner for bruksmengder.

•  Plasser innendørs saftige planter på et sted med de beste lys for det spesifikke anlegget. De fleste sukkulenter krever sterkt sollys hele dagen. Les markører levert på sukkulenter eller spørre om dette når du kjøper dem.

•  Hold innendørs saftige planter i et kjølig sted i løpet av sovende periode. Den typiske vintertemperatur er på 45 til 55 grader Fahrenheit. Mange sukkulenter, som for eksempel ferie kaktus planter, kreve kjøligere temperaturer til å blomstre.

•  Re-potten saftige planter hver 1-3 år inn i en pott som er en størrelse større. Sted screening eller et kaffefilter over dreneringshull, deretter fylle potten med en kaktus mix.

•  Bruk tykke hansker eller bruk avis eller filler å håndtere saftige planter med torner eller pigger når re-potting. Begrave anlegget på samme dybde, men ikke vann for en eller to uker for å tillate eventuelle skadede røtter å gro.

Tips og advarsler


  • De fleste plantenes vekst sykluser oppstå fra våren gjennom sommeren og bremser i høst. Plantene gå i dvale i vinter.