Hovudside

Slik fjerner White-Out From Fabric

by Walther

Slik fjerner White-Out From Fabric

White-out kan være stor for å korrigere disse små skriftlige feilene du kan gjøre på skjemaer og papirer. Men hvis du skulle få det på klærne i prosessen, kan dette være frustrerende. Hvis du har noen hvite-out flekker, lære hvordan du skal fjerne dem for å forsikre din klær er ikke skadet for godt.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuelle flak eller biter av white-out fra plagget ved hjelp av neglen eller en smør kniv. Hvis flekken er fersk, DAB bort overflødig med et papirhåndkle eller suge den i club soda, slik at det ikke setter.

•  Spray flekken på hver side av stoffet med WD-40 eller en annen silikonbasert smøremiddel, slik at den blir grundig fuktet med væsken. La den sitte i ca 10 minutter.

•  Bruk en ren vask klut og varmt vann, DAB og gni flekken fra innsiden for å prøve og presse den ut. Legg et rent tørkepapir på den andre siden å samle noen white-out som kan komme av. Etter ca fem minutter, snu stoffet over og gjenta dette trinnet med den andre siden.

•  Vask plagget på den varme syklus. Tørk de fargede området med en hårføner for å se om flekken er fjernet. Hvis den ikke har det, gjenta disse trinnene igjen til flekken er borte.

Tips og advarsler


  • Hvis WD-40 ikke fungerer, er det også en rekke andre flekkfjernere du kan prøve, inkludert club soda og natron, aceton, vinduspusser eller spesial flekken fjerne spray.
  • Dersom alle forsøk på hjemme mislykkes, og det er fortsatt hvite ut spor på plagget, ta det med til din lokale tørr renere å fjerne flekken.