Hovudside

Hvordan stoppe Rust på et rekkverk

by Walther

Hvordan stoppe Rust på et rekkverk

Rust på et rekkverk kan være et stort problem. Den etsende, utvide natur rust betyr at det kan spre seg raskt med mindre korrigert tidlig. Biter av rust kan lodge i håndflatene og fingrene av folk ved hjelp av rekkverk, muligens bryte overflaten av huden. Individer gjennomboret av rustne metall krever ofte stivkrampe skudd for å hindre mulig sykdom. Om rekkverket er et rustfritt barriere stål på en båt eller en tradisjonell jernrekkverk rundt i huset, er den enkleste måten å bekjempe faren for å stoppe rust fra å vises.

Bruksanvisning


Iron Rekkverk


En skrape bort løs eller bobler maling og rust chips med en skrape eller stålbørste. Bare skrape rustne deler av rekkverket.

•  Spray eller frakk rekkverket med en rust omformer eller rust nøytraliserer. Bruk sko som ikke-porøse hansker og vernebriller. Følg alle retninger på produktmerking.

•  Påfør ett til to strøk av rusthindrende primer til den tidligere rustne området. La primeren tørke helt før du legger et annet strøk.

•  Spot-touch de rustne områdene av rekkverket med maling tilpasset eksisterende farge. Sand og male hele rekkverket hvis en helt glatt overflate er ønsket. Hvis flere strøk med maling er nødvendig, la forrige strøk tørke helt før du påfører en påfølgende strøk.

Rustfritt stål rekkverk


•  Rengjør overflaten av rekkverket med en fille fuktet i hvit eddik. Ikke fortynne eddik. Skyll skinnen med varmt vann.

•  Påfør en rustfritt stål rustfjerner hvis rust gjenstår etter rengjøring. Bruk sko som ikke-porøse hansker og vernebriller. Følg alle retninger på produktmerking.

•  La kjemiske å sitte, deretter skrubbe rustne området med en svamp. Ikke bruk stålull eller stålbørste, som kan forårsake riper.

•  Skyll den kjemiske fra overflaten av rekkverket. Vask skinnen med varmt vann.

•  Rengjør rekkverket gang i uken med en blanding av flytende oppvaskmiddel og varmt vann. Tørk rekkverket helt etter vask. Rengjør med eddik etterfulgt av varmt vann hvis rust eller vann flekker begynner å danne på skinnen.