Hovudside

Blue Wave Pool Installasjon

by Walther

Installere en Blue Wave bassenget er ikke en vanskelig oppgave, men det krever at du leser og følger bestemte retninger for din modell svømmebasseng. Dette hard-sided over bakken pool har en metall spor som holder poola € ™ s vegger. Når sporet er satt på plass, går vinyl liner inni poola € ™ s vegger. Mens en person kan sette opp en Blue Wave basseng, går jobben raskere hvis du har to eller tre assistenter. Før du begynner bassenget installasjon, ta kontakt med lokale byggeforskrifter kontor for å sikre eventuelle byggetillatelser du måtte trenge.

Bruksanvisning


•  Identifiser et nivå sted å sette den over bakken pool. Ita € ™ s greit å fjerne skitt å vatre poola € ™ s nettsted, men aldri legge fylle skitt, fordi det kan skifte og føre til at poola € ™ s vegger til å kollapse. Tømme stedet du velger med en spade for å fjerne alt gresset vokser der, samt noen steiner eller rusk. Sjekk at plasseringen for poola € ™ s installasjonen er på nivå med en carpenterâ € ™ s nivå eller en transitt.

•  Plasser 2 til 6 inches av sand over baseområdet av bassenget. Rake sand til nivå det. Komprimere sanden med en plen rull eller en hånd sabotasje. Sjekk den jevnheten av området når du er ferdig med nivået eller transitt. Legge til eller fjerne sand som er nødvendig for å vatre sand. Legge en presenning over sanden for å beskytte den.

•  Skyv den ene enden av et stykke metall spor inn i neste stykke, å følge de spesifikke retninger for din Blue Wave bassenget. Som du er ferdig med å koble de mange biter av spor, fullfører du en sirkulær eller oval grunnramme, avhengig av formen av bassenget. Plasser rammen rundt sand området du forberedt. Skyv betong utleggere plassert på bakkenivå under de vertikale oppreist baser for å gi støtte. Sjekk for jevnheten som du plasserer rammen og pavers.

•  Rull svømmebassenget vegg, plassere sin langsiden i metall spor. Når veggen er på plass i sporet, bli med endene med kontaktene som følger med svømmebasseng monteringssett. Dekk kontaktene med duct tape for å holde dem fra å gni mot vinyl liner.

•  Sett i det vertikale stolpene i oppreist baser. Fest hvert innlegg til sin base med kontakter fra monteringssett.

•  Fjern presenning. Legg sand, om nødvendig, mot innsiden av bassengveggen. Plassere høy tetthet skum hulkillister mot veggen. Takvinkelen danner en 45 graders vinkel mellom poola € ™ s base og veggen og gir et lag av beskyttelse for vinyl liner. Hvis du foretrekker det, kan du bygge hulkillister ved komprimering sand i en 45-graders vinkel mellom poola € ™ s base og vegger.

•  Skyv vinyl liner inni poola € ™ s vegger. Ta av deg skoene mens du arbeider rynker ut av duken inne i bassenget. Trekk kantene av vinyl liner opp og over kanten av poola € ™ s vegger. Clip duken til veggene med klipp gitt i monteringssett.

•  Legg 1 til 2 inches av vann til bassenget. Sjekk poola € ™ s dybde for jevnheten. Hvis du trenger å utjevne sand litt mer, fjerne duken klemmene og trekker tilbake duken midlertidig til nivå sanden. Erstatte rutefly og dets klipp.

•  Koble bitene av overliggeren, etter Manufacturera € ™ s retninger. Still overliggeren i posisjon. Dytt resten av liner under toppskinne. Juster de beste plateseksjonene på toppen jernbane til de vertikale støttene. Fest dem med kontaktene fra monteringssett.

•  Fyll bassenget til et punkt 2 inches under plasseringen av poola € ™ s skimmer og vann retursystem for bassengpumpe. Følg Manufacturera € ™ s retninger for å kutte hull i veggen og liner for installasjon av skimmer og retur. Ferdig med å fylle bassenget med vann.