Hovudside

Grus Brukes i Pool Construction

by Walther

Grus Brukes i Pool Construction

I bakken svømmebassenger er mer enn bare hull i bakken med vann i dem. Byggeprosessen innebærer en rekke utstyr og materialer, inkludert grus. Store mengder grus se bruk som en base for å sette en i bakken basseng på, samt å hjelpe til med drenering rundt bassenget. Grus i i bakken bassenger holder bassenget veggene stabil og sterk, også, og bare visse typer som fungerer best.

Pool Grus


Grus, enten for bassenget eller noen annen form for konstruksjon, kommer i forskjellige typer. To vanlige typer grus i bassenget bygging er # 89 grus og # 57 grus. Basseng byggmester bruk grus fordi den komprimerer godt og er mye mer stabil enn sand eller skitt rundt et basseng. Pool utbyggere også bruke grus rundt og under bassengene fordi det er gjennomtrengelig og hjelpemidler i drenering av grunnvann fra en pool-bassenget.

Nummer 89


Nummer 89 grus er også kjent som ert grus, så kalt fordi hver grus stein er omtrent på størrelse med en ert. I bassenget konstruksjon, svømmebasseng utbyggere bruke # 89 grus for å gjøre opp base for å sette poolens basin.Pool utbyggere også bruke # 89 grus etter pool trinn og sittegrupper. # 89 grus lille størrelsen gjør at den kan bli tettpakket, bidrar til å eliminere eventuelle luft tomrom under et basseng i gulvet eller trinn.

Nummer 57


Nummer 57 grus er større enn # 89 grus, i snitt ca 1/2-tommers diameter. Dette grus gjør en utmerket tilbakefylling under basseng konstruksjon for en i bakken basseng sidevegger og dens relativt stor størrelse hjelper det å låse sammen for en tett komprimeres i bakken basseng vegg tilbakefylling. Den # 57 grus har også gode dreneringsegenskaper, flytte vann ned og vekk fra en i bakken basseng bassenget sidevegger.

Betraktninger


Mange i bakken basseng utbyggere foretrekker grus fordi det bidrar til å øke hastigheten på bassengbyggeprosessen. Når sand og smuss ikke brukes under et basseng bassenget i gulvet eller bak murene kan det ta uker eller måneder å komprimere skikkelig. Grus brukes under et basseng bassenget i gulvet og som en pool side vegg omfyllingsmasse komprimerer nesten med en gang. Grus er dyrere i forhold til bassenget sand som base og som et tilbakefylling.