Hovudside

Hvordan Clean Shower Gel Ut av Carpet

by Walther

Mens det finnes verre ting å søle på tepper, dusjsåpe - spesielt i store mengder - kan være en rot å rydde opp. Hvis du er i stand til å leie en våt og tørr støvsuger, er dette ofte den enkleste måten å rydde opp i slike utslipp. Men det er heller ikke den billigste måten å gjøre det. Hvis du ikke eier et teppe shampooer eller butikk vakuum, ikke bekymre deg. Du kan fortsatt rense gel opp; det vil bare ta litt mer tid.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte med rent vann, og ta den sammen med andre forsyninger inn i utslippsområdet. Ikke glem å ta med en tom bøtte å sette gelen i at du har skrapt av teppet og skitten rengjøringsmidler.

•  Bruk en stor skje, spade eller liten spade (avhengig av størrelsen på utslippet) til skjeen opp så mye av gel som du kan. Ikke grav skjeen inn i teppet fordi dette kan skade fibrene eller tvinge gelen ned i teppet pad. Bare skumme skjeen / spade over overflaten, og deretter dumpe fjernet gel i tomt bøtte.

•  Bruk tørr papirhåndklær til å tørke opp mer gel. Det er bedre å starte med tørre håndklær fordi dusjsåpe er konsentrert og vil begynne å spre når det er vått.

•  Fukt rene papirhåndklær, og tørk over området for å absorbere mer av dusjsåpe. Kast skitne håndklær i tomt bøtte. Fukt en svamp i det rene vannet i den fylte vann bøtte. Klem ut overflødig, og tørk forsiktig over utslippet til blot opp dusjsåpe.

•  Klem såpevann ut av svampen i tomt bøtte. Skyll svampen i rent vann, og tørk over utslippet igjen. Fortsett å gjøre dette til du har fått så mye gel opp som du kan.

•  Blot fuktig teppe med rene tørre håndklær til lite fuktighet kommer opp lenger. Fjerne håndklær, og tar sikte på en vifte mot søl. (Fjern bøtter og andre våte rengjøringsmidler fra området for å unngå elektrisk støt.) Slå viften på høy tørke teppet raskere.

•  Støvsug teppet når den har tørket helt. Hvis spillområdet er stivere enn andre områder av tepper, kan det være en rekke rester venstre. Fukt en svamp til å tørke opp mer av gel rester, eller be venner om de har et teppe shampooer eller leie en. (Noen Oppussing butikker tilby disse til leie.)

Tips og advarsler


  • Tørke teppet så raskt som mulig for å unngå mugg vekst.
  • Hvis teppet ikke er fargeekte, kan gelen falmer eller misfarges tepper.