Hovudside

Hvordan lage en hvit lakk Finish

by Walther

Lakk brukes til å dekke beisede og malte overflater. Det er gult farget men anses som en klarlakk. Men den viktigste fordelen at det tørker hardere og tykkere enn de fleste alle andre utførelser. Men kan du lage en hvit lakk finish for å male ulike treflater. Man kan gjøre hvit lakk i 15 til 30 minutter, avhengig av størrelsen av satsen.

Bruksanvisning


•  Legg 1/2 kopp tynner til en 1 gallon maling bøtte. Mål og tilsett 1 kopp lakk flak til smerten tynnere, og forsiktig røre ingrediensene med en malingsmålestav. La lakken til å sitte i 15 minutter og restir med målestav. Å tykne lakken, tilsett 1/4-cup med maling tynnere om gangen til du oppnår en blanding konsistent med sirup. Legg til flere flak - 1/2-cup på en gang - for å tykne blandingen.

•  til halv kopp hvit pulverformig maling fargestoff til lakk, fordele pulveret jevnt over lakkblandingen. Bland ingrediensene med en food blender til den hvite farge er helt blandet med lakk. La lakken blandingen å stå i 30 minutter slik at fargestoffet kan bli helt assimilert.

•  Test hvit farget lakk for å observere sin farge. Male en liten mengde lakk på et stykke tre og la det tørke i 30 minutter. Hvis blandingen er for mørk, legg 1/8 kopp maling tynnere og 1/4 kopp lakk flak; Hvis blandingen ikke er hvit nok, og deretter legge 1/4 kopp hvitt fargestoff inntil fargen er oppnådd.

•  Bevar blandingen for senere bruk ved å plassere den på en dekket beholder. Fordi blanding vil bosette og separat, remikse ingrediensene med en food blender.