Hovudside

Hvordan kan jeg fjerne Greasy soting fra innsiden av oppvaskmaskinen?

by Walther

Oppvaskmaskiner kan gjøre daglige husarbeid enkelt. I stedet for å stå over vasken oppvasken en etter en, kan du laste dem opp i oppvaskmaskinen, kjører gjennom en vaskesyklus, og voila, retter er rene. Vanligvis oppvaskmaskiner krever lite vedlikehold, men noen ganger sot og fett kan bygge opp, forlater innsiden av oppvaskmaskinen ser (og lukter) mindre enn ren. Ved å følge noen enkle trinn, kan du fjerne sot sammen med eventuell lukt som har utviklet seg.

Oppvaskmiddel


Det finnes noen alternativer å vurdere når du rengjør flekker. Noen krever albue fett, mens andre lar deg legge til noen ingredienser og gange. Å vaske for hånd, bland 1 kopp varmt vann og en spiseskje av flytende oppvaskmiddel. Bruk en myk børste eller klut, dukkert i løsningen, deretter skrubbe løpet flekker på oppvaskmaskinens indre. Gjenta etter behov til alle sot har blitt fjernet. Deretter kjører gjennom et varmt vann vask med oppvaskmaskinen tom for å fjerne eventuelle gjenværende sot eller rester.

Hvit eddik


Fyll en tallerken med en kopp destillert hvit eddik, som fungerer som en naturlig renere og desinfeksjonsmiddel som vil drepe bakterier og bryte opp eventuelle rester. Sett fatet på den øverste kurven i oppvaskmaskinen, og kjørt gjennom en syklus med ingen andre retter inne. Hvit eddik vil også fungere som et desinfeksjonsmiddel som vil eliminere eventuelle lukt som har utviklet seg.

Bakepulver


Baking soda fungerer også som en naturlig rengjøring og deodorizing agent. Dryss et dryss av natron rundt bunnen av oppvaskmaskinen, og kjøre den tom oppvaskmaskin på et varmt vann syklus. Dette vil bryte opp skum og også fjerne lukt forårsaket av sot eller andre elementer. Du kan også rett og slett fylle oppvaskmiddel kopp med natron istedenfor vaskemiddel, og deretter kjøre gjennom varmt vann syklus. Å jobbe som en dobbel-rengjøringsmiddel, kombinere natron søknad med parabolen av hvit eddik, og kjøre oppvaskmaskinen på et varmt vann syklus med begge elementer samtidig. Dette er en sikker-brann måte å fjerne sot, beis eller lukt fra oppvaskmaskinen.