Hovudside

Hvordan Beskjær jeg Avocado Trees i California?

by Walther

Hvordan Beskjær jeg Avocado Trees i California?

Avocado (Persea) trær vokser godt i hele California hvor vintrene er milde. Sin nordlige utvalg innenfor staten er Cape Mendocino. Trær har en spredning eller søyle natur, og nådde opp til 80 meter høye ved forfall, avhengig av den spesielle sorten. Avokado trær krever svært lite beskjæring for å holde sin form og vedlikeholde riktig vekst, i henhold til California Sjeldne fruktdyrkere. Søyle sortar krever mest beskjæring, tidlig i sin vekstutvikling. For å få best vekst og produksjon, plante avocado tre i godt drenerende jord, i et område som mottar full sol, og vurdere treets modne størrelse.

Bruksanvisning


•  Steriliser alle dine beskjæring instrumenter før du gjør noen kutt i avocado treet. Sykdom og sopp kan transportere seg fra de urene bladene til de ferske kutt på treet. Tørk bladene på noen skjærende verktøy med isopropylalkohol før bruk.

•  Klem tips av på et blad terminal på søyle sortar som Anaheim og Lyon, i løpet av sine første to år med vekst. Dette bidrar til treet tykkere og utvikle en mer avrundet vane, heller enn rett og høy. Skjær kjøttfulle, grønne tips av treet med beskjæring Clippers.

•  Trim noen grener som henger på bakken tilbake til hovedbagasjerommet, eller rett på et blad terminal, hvis det er nødvendig. Dette skremmer bort gnagere som mus, rotter og ekorn klatre opp fra bunnen av treet. Hvis du kutter grenen tilbake til et blad terminal, vil det spire ut igjen med 2-3 nye grener.

•  Beskjær av eventuelle greiner som er brune og døde, enten det skyldes frost, skade eller sykdom. Nick ytre bark; hvis det er brun, er den grenen døde, og hvis de under lag er grønn, er fortsatt i live grenen. Beskjære av noen døde greiner rett ovenfor den døde vekst med beskjæring, slik at du ikke overføre sykdommer til andre områder av avocado treet.

•  Trim bort greiner som er i konflikt med en struktur, som din huset, helst på året. Trimme bort grenene på et blad terminal, kjøtt der en annen gren starter eller kjøtt til bagasjerommet.

Tips og advarsler


  • Velg en planting område som er stort nok til å romme avocado tre i full størrelse for å minimere behovet for å beskjære.
  • Påfør plast maske over treet for sine første tre år med vekst for å redusere behovet for å stake treet og kontrollere sin form.
  • Kutte av for mye løvverk oppfordrer Avokado treet for å produsere nytt blad vekst, og kan ta motet fra frukt fra forming på treet neste sesong.
  • Trimming avocado trær alvorlig tillater solen å gå inn gjennom treet baldakin og de indre lemmer kan bli solbrent. Beskjære treet bare hvis det er nødvendig, og la det vokse naturlig for best vekst og produksjon av avokado.