Hovudside

Counter Surveillance Metoder

by Walther

Counter Surveillance Metoder

Har du mistanke om at noen ser eller følger deg? Hører du rare lyder på telefonen eller oppdager at det mangler eller forlagt gjenstander i hjemmet ditt? Har du lagt merke til et plutselig fall i datamaskinens ytelse? Dette er indikatorer som du kan være under overvåkning. Du kan være målet for en amatør, felles kriminell eller en erfaren profesjonell. Ikke overse youur instinkter, intuisjon og magefølelse. Erkjennelsen av potensielle trusler gjør at du kan svare på en hensiktsmessig måte.

Være observante


Holde orden på hva som skjer rundt deg og være spesielt oppmerksom på merkelig oppførsel eller enhver aktivitet som gjentar seg. Ser du de samme mennesker på forskjellige steder? Er fremmede spør dine venner, familie eller arbeid kollegaer om deg? Har noen vært å sitte i en bil i timevis i nærheten hjemme eller på kontoret, eller har den samme bilen drevet av flere ganger? Gjør telefonen ringe hele dagen, men ingen er på den andre enden? Skriv ned alt du observere når noe uventet skjer. Du kan sette feller for å bekrefte dine mistanker ved bevisst å arrangere ting som sannsynligvis vil være av interesse på en måte som vil avdekke om de har blitt tuklet med. Du kan også forsegle skuffer og dører med hårstrå som vil bli brutt av en inntrenger. Unngå alt som ser åpenbare. Du ønsker ikke målet å vite at du er på til ham.

Know Your Enemy


Hvis du identifisere kilden til overvåking, vil du ofte oppdage at du blir overvåket og hva watcher er sannsynlig å gjøre videre. Denne informasjonen vil hjelpe deg med å utvikle en effektiv mot overvåking strategi. Stalkers eller personlige fiender er generelt drevet av følelser, og de har en tendens til å gjøre feil og handle impulsivt. Private detektiver har etiske standarder, som for eksempel å unngå ulovlig innreise, som begrenser deres aktiviteter. Bedriftens spioner kan være mer hensynsløse, men de er bare å gjøre en jobb og har ingen personlig øks å slipe. Gjenger og kriminelle tendens til å se for enkle mål, og deres motiver er mer gjennomsiktig. Dersom polititjenestemenn er involvert, vil jurisdiksjon og avdeling politikk diktere sine handlinger. Etterretningsorganisasjoner har ubegrensede ressurser og er vanskeligst å oppdage, siden de bruker fronter, eller skall bedrifter, for å skjule sine aktiviteter.

Fight Back


Gå aldri glipp av en mulighet til å møte din overvåking. Du kan kjøre plater gjennom Department of Motor Vehicles og få et navn og adresse på din seer. Bruk denne informasjonen til å grave opp skitt på fylkeskontorist kontor. Du vil være på jakt etter kriminelle poster, søksmål, trafikk henvisninger, skilsmisser, konkurser og foreclosures --- noe som gir deg utnytte. Distribuere kopier av inkriminerende bevis til pålitelige allierte med avsløring instruksjoner skulle noe skje med deg. Hvis bevisene er i digital form, kan filene deles inn i en A og B del og fil-sammenføyning programvare kan legges til hver disk. Gi En disk til allierte og B-disk til andre. Når diskene blir sendt til medier, kan mottakerne montere delene. Sørg for at målet ditt er klar over at du har bevis mot ham ved å la en advarsel brev hvor han finner den. Dette er din forsikring, og det bare kan tvinge din watcher å la deg alene.