Hovudside

Blad Miners i Oak Trees

by Walther

Blad Miners i Oak Trees

Larvene er et problem for mange arter av busker og trær, fra lilla til locust til eik. Når de spiser, sommerfugllarver forlate flekkete arr på bladet overflaten, forvrengt, forbruker og til slutt ødelegge og defoliating fulle grener. I motsetning til teltlarver, kan blad gruvearbeidere produsere flere generasjoner i et enkelt år. Ifølge Michigan State University, bare to typer Larvene er delvis til gruvedrift eikeløv. Begge er mindre enn 1/8-tommers lang og blek gul i sin caterpillar scenen.

Solitary Oak Leaf Miners


Se etter individuelle brun og rust blemmer og depresjoner på eikeløv å finne ensomme blad gruvearbeidere. Ifølge University of Kentucky, kan disse små larvene leve ut hele sin livssyklus inne i en enkelt blad, sette inn egg i bladet vev. De gjør sitt verste skade på rød, hvit og svart eik i sommer og høst månedene.

Selskapelig Oak Leaf Miners


Undersøke eikeløv for små grå-hvite flekker på overflaten av eikeløv. Dette er en sikker indikasjon på selskapelig blad gruvearbeidere. Like i størrelse og form til den ensomme eik blad gruvearbeider, disse larvene band sammen i grupper på opp til 15 i en enkelt gruve, med mange gruver opptar ett blad. Ifølge staten Connecticut, selskapelig eik blad gruvearbeidere er i stand til å produsere 2 til 3 generasjoner av 1/4-tommers lange møll per år og er mest delvis til hvit og sump hvit eik.

Metoder for kontroll


Rake opp falne eikeløv og kast dem som de akkumulerer å fjerne infeksjoner, men ellers la naturen gå sin gang. Fordi eik blad gruvearbeidere gjøre sitt verste skade på blader på sensommeren og høsten, vil naturlig blad dråpe vanligvis ta seg av problemet. Eik blad gruvearbeidere har flere insekts og avian rovdyr som lever av sommerfugllarver, egg og møll.