Hovudside

Feilsøking Electric Furnace Termostater

by Walther

Feilsøking Electric Furnace Termostater

Temperaturen er ikke regulert


Når ovnen enten ikke oppfyller eller overstiger temperaturen angitt av termostaten, kan dette være en indikasjon på flere problemer. Termostaten kan rett og slett være montert skjevt. Når en termostat er ikke nivået på veggen, kan det påvirke den automatiske av / på-funksjon. For å løse dette problemet, pop av dekselet på termostat og løsne skruene som fester den til veggen. Rett enheten og trekk til skruene.

Hvis termostaten er nivå og temperaturregulering systemet er fortsatt ikke fungerer, er problemet mest sannsynlig med varmen anticipator innstillingen. Varmen anticipator er en enhet inne termostaten som styrer når ovnen slås av. Når varme anticipator er på Fritz ovnen ikke får nøyaktig retning, noe som resulterer i et varmesystem som enten går for langt eller ikke lenge nok. Vanligvis, er det bare å justere varmen anticipator, som er en liten plate som ligger under termostaten dekselet, vil fikse dette problemet. Konsultere bruksanvisningen før du forsøker å justere varmen anticipator. Den manuelle vil forklare hvilken vei og hvor langt å skru varmen anticipator i din bestemt type termostat.

Heat er ikke klikke på


Når ovnen ikke produserer noe varme, er den sannsynlige årsaken enten en utløst strømbryter eller sikringsbrudd. Sjekk strømbryteren og sikringsboksen for å se om noen av disse tingene har problemer. Når strømbryteren er tilbake på sporet eller den dårlige sikringen har blitt erstattet, bør ovnen gjenoppta normal funksjon.

Hvis begge disse elementene ser fine, kan problemet være med selve termostaten. Hvis termostaten er digital, sørg for at batteriene virker. I noen tilfeller kan en skitten termostaten påvirke ovnens funksjon. Når bimetallet polen og bryterkontaktflater får oppbygning på dem, gjør det termostaten ikke i stand til å kommunisere med resten av systemet. For å rengjøre termostat, sette den til laveste innstilling og spray bimetall spolen med en liten trykkluft beholderen (den typen som brukes til å rense keyboards). Gjenta prosedyren med termostat satt til høyeste innstilling, deretter sette termostaten til ønsket temperatur og sett på dekselet.

Termostaten kan også ha løse eller frakoblet ledningene på et eller annet punkt mellom den og ovnen. Se etter løse ledninger inne i termostat og på toppen av ovnen. Hvis noe virker mistenkelig, ikke forsøk å reparere den selv. Kalle en profesjonell.

Heat Vanlige Slår av og på


Hvis ovnen er stadig klikke av og på, er problemet sannsynligvis med sensorisk funksjon av termostaten. Først ta av dekselet og sjekke det indre av termostat for smuss og støv. Rens bimetall spolen ved å spraye den forsiktig med luft fra en liten trykkluftbeholderen.

Hvis det indre av termostat ser rent eller hvis rengjøring er ikke løser problemet, er varmen anticipator sannsynligvis skylden. Konsultere bruksanvisningen og justere varmen anticipator tilsvarende.