Hovudside

Hvordan Grow Tropical Hibiscus Fra frø

by Walther

Hvordan Grow Tropical Hibiscus Fra frø

Tropiske hibiscus dyrkes som en potteplante fordi den ikke kan tolerere frost. Anlegget har mørkegrønne, blanke blader. Den gule, oransje, rosa eller røde blomster kan være sammensatt av en enkelt rad eller en dobbel rad av kronbladene og blomster tiltak 3 til 4 inches tvers. Den tropiske hibiscus frø kan bli funnet i noen hage forsyne butikkene, hage kataloger eller på nettet. Start hibiscus frø tidlig om våren.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg frøene i en bolle med varmt vann i 24 timer. Dette hjelper frøene til å spire på en raskere hastighet.

•  Fyll 4-tommers potter med frø start medium. Eller blande din egen medium med like mengder vermikulitt og torv mose og jord. Forlate jorda 1/2 cm under kanten av potten.

•  Plasser 04:56 frø per pott. Dekk frøene med 1/4 tommers av frø start medium.

•  Vann pottene til det kommer vann ut de nederste dreneringshull. Jorda bør bare være fuktig, ikke soggy. fordi for mye vann vil råtne frøene.

•  Plasser potter på en varmematte i et lyst sted. Dekke pottene med plast kuppel. Sjekk jorda og tåke for å holde det fuktig. Hvor lang tid det tar frøene til å spire varierer fra en måned til over fire måneder. Avdekke pottene når frøene har spiret.

•  Transplant den tropiske hibiscus når de har tre sett med ekte blader og når stilkene begynner å stivne. Fyll en 4- til 6-tommers potten med pottejord. Fjern forsiktig hver ung frøplante fra potten. Lag et hull i jorda av den større pott og sett røttene inn i plantehullet. Firmaet jorda på plass.

•  Vann den tropiske hibiscus å holde jorda fuktig. Plassere pottene i et godt opplyst område, men ikke i direkte sollys.

•  Før hibiscus med et vannløselig 20-20-20 gjødsel. Blande og bruke i henhold til etiketten retninger

•  Beskjær tropiske hibiscus bare hvis det er nødvendig i løpet av månedene august til oktober. Skjær tilbake de viktigste grenene av en tredje og fjerne døde grener. Beskjæring kan gjøre anlegget bushier, men det presser også tilbake den første blomstringen sesongen for to eller flere måneder. Beskjære hibiscus i august til oktober.

Tips og advarsler


  • Den tropiske hibiscus kan tas utendørs i sommermånedene, men ta det innendørs når temperaturene faller til 10 grader Fahrenheit. Når du tar den tropiske hibiscus utendørs, ikke sette den i direkte sollys. Plasser hibiscus i et beskyttet skyggefull plass, og i løpet av de neste sju dagene, gradvis flytte hibiscus inn en sunnier plassering. Hvis du flytter hibiscus i sollyset med en gang, vil det brenne bladene på planten og forårsake stress til hibiscus.