Hovudside

Svart mold og mugg Treatment

by Walther

Svart mold og mugg Treatment

Stachybotrys chartarum, eller svart mold, er en meget giftig form av mugg at mange møter i sin husstand eller arbeidsplass. Mugg er dannet av svart mold vekst og begge kan være i områder som er vanskelig å få tilgang. Svart mold og mugg er i stand til å forårsake alvorlige helseproblemer.

Charectoristics


Svart mold med mugg er generelt gråsort grønt. Før det er tørt, har den et slimete, våt tekstur. Når tørket, er formen i stand til å slippe sporer, som kan føre til helseproblemer og videre spres formen. Den optimale fuktighetsnivå for mold å vokse er vanligvis 55 prosent og oppover.

Vanlige Steder av Black Mold og mugg


Svart mold og mugg kan vokse på en rekke materialer, inkludert vått løv, tepper, vegg papir, tørr vegg, himlingsplater, isolasjon og sponplater. Materialer som er trygge fra muggvekst inkluderer plast, betong, keramiske fliser og vinyl.

Svart mold og mugg Eksponerings Symptomer og helserisiko


Svart mold og mugg er ansvarlig for flere helseproblemer, inkludert luftveisproblemer, nese og bihuler lunger, rennende og røde øyne, hoste, sår hals, smerter og feber. Det er i stand til å senke immunsystemet og forårsaker sykdom å intensivere innenfor mennesker som er i kontakt med den. Spedbarn og eldre er mest vesentlig påvirket av svart mold og mugg eksponering.

Forebygging / løsning


Svart mold og mugg trives i fuktige og fuktige forhold. Avfuktere er en effektiv måte å redusere soppdannelse som de fjerner fuktighet fra luften. Sørg for at rom og områder som er utsatt for fuktighet er godt ventilert for å tillate dem å skikkelig tørr. Når du fjerner mugg og jordslag fra harde flater, såpe og vann, etterfulgt av en bakteriell desinfeksjonsmiddel vil være tilstrekkelig. Tepper, møbler og tekstiler kan rengjøres med såpe og vann og en børste deretter etterfulgt av en bakteriell desinfeksjonsmiddel. Maskinvask er også effektivt for egnede materialer.

Advarsel


Lang eksponering for svart mold og mugg kan føre til irreversible og alvorlige skader. Hvis det oppdages svart mold, sørge for en grundig innsats er gjort for å fjerne mugg eller annet søke profesjonell hjelp.