Hovudside

Typene -brett

by Walther

For å oppnå et skarpt strykes plagg, må du bruke et strykebrett. Nesten 6 millioner -brett er kjøpt hvert år, ifølge Seymour Housewares Corporation.

Stryk har en lang historie. Opprinnelig var "strykebrett" var en flat bord lagt på et bord eller på tvers av to stoler. Klærne ble lagt på brettet og presset med en varm stein, eller senere, en tung støpejern implementere oppvarmet i en peis eller ovn. Av det 19. århundre, ble kvinner i Europa og Amerika ved hjelp av tre "strykebord" med nedfellbare treben.

Husholdning strykejern har utviklet seg fra tunge biter av metall til dagens lette plast, damp-utslipp, automatisk avstengnings modeller. Men strykebrettet har ikke forandret seg mye, selv om det finnes flere typer.

Free - Standing strykebrett


Den frittstående strykebrettet laget av tre er den tidligste typen. Disse oppbrettet -brett er nå laget med lette aluminiums og funksjon ledningen guider og holdere for dampstrykejern. Noen øvre-end modeller har metall hengende stativer i den ene enden for å holde nystrøkne klær.

Innebygd Board


-brett Bygget inn i en vegg fordypningen var populære på begynnelsen av 1940-tallet og er etterspurt igjen i dag. De kan lagres ute av syne i et attraktivt kabinett inntil nødvendig og deretter kastet ned fra veggen.

Disse veggmontert -brett er spesielt praktisk i små hus eller leiligheter, der plassen er begrenset. De kan til og med være installert i walk-in closet.
Mange foretrekker veggmontert -brett, selv i større hus, fordi de er så praktisk. De tar bare noen få sekunder å sette opp og legge bort. Noen kan også svinges ut på skrå inn i det mest gunstig posisjon.

Stryke Centers


Strykerom er selvstendige innebygde moduler med rom for lagring av jern, spray stivelse og andre plagg pleie elementer, for eksempel en sysaker. Den store kabinett, som kan være ganske utførlig, er bygget inn i veggen og inneholder skuffer, hyller og en swing-out strykebrett.

Mini -brett


Mini -brett, ca 3 meter lange, er laget for å sette på et bord eller dresser. Mange studenter kjøper mini -brett å bruke i en sovesal eller liten leilighet. De er også noen ganger brukt i hoteller og moteller. Siden de er små og ikke har beina, de er enkle å oppbevare i en liten plass.

Dørmonterte strykebrett


En annen type brett er montert på en dør. Det kan hekte over toppen av døren, slik at det skal være enkelt å løfte av og beveges, eller det kan bli skrudd inn i toppen av døren. Det vippes ned fra døren når du ønsker å bruke den. Dette alternativet er en god plass saver i leiligheter og små boliger. Det er lett å holde ute av syne på baksiden av et soverom eller vaskerom døren.