Hovudside

Hvordan kan jeg Lock My Mobile Home Windows?

by Walther

Hvordan kan jeg Lock My Mobile Home Windows?

Bobiler er ikke kjent for deres sikkerhet. Økonomien og potensiell portabilitet behov i hjemmet diktere en slags konstruksjon som ikke egner seg til godt forankrede låser. Det er en mangel på de tre stud rammer funnet i vanlige hjem for å feste maskinvare på. Du kan låse mobilen hjem vinduer uten å måtte bore inn i metallrammeverk i veggen. En enkel, men effektiv mobile hjem vinduskarmen lock er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikker, og du kan lage skyvevinduet låser deg selv.

Bruksanvisning


Sett på rammen Locks


•  Fjern den mobile hjem vinduet lås ut av emballasjen. Sørg for at låsen har en tommeskruen. Hvis skruen mangler, returnere låsen til butikken du kjøpte den fra, og få en annen lås.

•  Vri skruen mot klokken til den gjengede delen av skruen er flush til kroppen av låsen og ikke stikker inn i åpent område av låsen.

•  Sett inn låsen i sporet av din skyve vinduet, eller "klipp" det rundt rammen av vinduet ovenfor den nederste halvdelen av vinduet (den delen du heve og senke). På begge typer vinduer, plasser låsen om tre inches bort fra slutten av vinduet delen som glir å åpne.

•  Slå tommeskruen med urviseren til skruen er mot rammen eller spor. Prøv wiggling låsen, hvis du kan vrikke det for hånd skruen er ikke stram nok, stramme det til du ikke kan flytte låsen i det hele tatt for hånd.

•  Åpne vinduet. Du skal bare være i stand til å åpne den tre inches (nok til å la luft i), men ikke mer, selv om du presse hardt på vinduet delen. Sørg for at låsen ikke beveger seg. Når du kan gjøre dette, og det går ikke å flytte, er dine låser fullstendig installert.

Lag ditt eget Skyvedør Lock


•  Mål bredden av sporet på skyvedøren, og lengden mellom enden av døren og veggen (langs sporet den glir på for å åpne).

•  Skjær en treplugg som har en diameter litt mindre enn sporet, tre inches mindre enn din måling for plassen mellom døren og veggen.

•  Slipp dowel inn i sporet (med døren lukket) så den ligger i sporet. Du kan nå knekke døren åpen for litt luft, men ingen kan åpne den igjen fordi dowel vil stoppe døren glir i sporet.

Tips og advarsler


  • Plassere falske sikkerhetssystem klistremerker på synlige steder på vinduer og eiendom. Selv om de ikke vil lure en bestemt tyv, vil de hindre en lat en (som de fleste tyver er).
  • Vindu låser bare fungere hvis de brukes. Sjekk at vinduet låser er på plass før du forlater din mobile hjem, eller du kan bli ranet.