Hovudside

Hva er tusenvis av små brune Bugs i My New Sod?

by Walther

Hva er tusenvis av små brune Bugs i My New Sod?

Ny torv er mottakelig for mange skadedyr. Tilstedeværelsen av tusenvis av små brune bugs er ofte et tegn på chinch bug infestation. Chinch bugs er en vanlig plage av plen gress, ofte forårsaker alvorlig skade. Crickets er en annen ødeleggende skadedyr av plen gress. Visse typer av plen gress, for eksempel St. Augustine gress, er spesielt utsatt for chinch bug og cricket angrep.

Chinch Bugs


Chinch bug nymfer og voksne skade ny torv ved å suge saft fra plenen gress. Nymfer er bitte små brune insekter som formørker til svart som de forfaller. Chinch bugs vokse til nå lengder på 1/3 tommer. Disse skadedyr ofte samles i ett område av ny torv eller etablert plen gress og er vanligvis store i antall.

Chinch Bug Effekter


Chinch bugs skade ny torv og etablert gress under fôring. Tunge angrep av denne pest fører døde flekker av gress og brunt gress. Weeds er mer sannsynlig å invadere torv befengt med chinch bugs. Chinch bugs kan bli resistente mot insektmidler, noe som gjør dem vanskelig å håndtere.

Crickets


Crickets er vanlige plen gress skadedyr. Ny torv befengt med sirisser har ofte mange små brune sirisser, kjent som nymfer. Til forfall, trenger nymfer ikke har vinger. Voksne sirisser ofte nå lengder på 1 til 1 1/4 inches og er nattaktive feeders. Jordkreps legger eggene sine i jorda og er mest merkbar i løpet av sensommeren og tidlig høst.

Cricket Effects


Ny torv befengt med sirisser ofte utsettes for skade fra tunneling. Som sirisser tunnel gjennom jord, gresset rykket opp og dør. Noen typer sirisser mate samt tunnel, noe som fører til store områder med dødt gress på ny torv og etablerte plener. Crickets må kontrolleres gjennom hele året. Behandling av sirisser i sommermånedene juni, juli, og august er rettet mot nymfene som er tunge feeders.