Hovudside

Årsakene til uberegnelig Tenning i oljefyr

by Walther

Oljefyr inneholder en liten tenneren som fanger fin dusj av olje i ovnen i brann. Disse flammene skaper varmen ditt hjem trenger i vinter. En rekke årsaker dukke opp for uberegnelig eller utilfredsstillende tenning, som alle fører til en kald hjem og høye strømregninger.

Tette spraydyser


Dysene som spray olje drivstoff inn i ovnen i en fin tåke har svært små åpninger. Disse små deler lett tette med litt skitt eller annet rusk som er ofte funnet i fyringsolje, ifølge G & S mekaniske tjenester. De fleste dyser har en skjerm, men de vil fortsatt tette. Hvis ingen olje er slik at det er i tenningsområdet i ovnen, eller det sprutes sporadisk, kan tenningen bare slå på eller av og til opptre uberegnelig. Sett på munnstykket med en av samme størrelse og kapasitet til å løse dette problemet.

Vann eller rusk i Olje


Vann og skitt blir ofte blandet med fyringsolje ved et uhell i leverings linjer. Smuss legger seg vanligvis på bunnen av lagringstanken, eller er fanget opp av en riktig montert filter, men vann hviler på toppen av oljen og er mer sannsynlig å påvirke tenningsprosessen. Ekspertene på Mother Earth News sier at vann sprøyting gjennom dysen vil slukke eventuelle flammer, slå av tenningen før oljen renner tilbake gjennom rørene. Inspisere oljelagringstank for vann som flyter på toppen av oljen.

Elektriske problemer


Transformatoren som driver den elektriske tenningen på en oljebrenner kan svikte, men huseiere bør ta vare når du tester transformatoren fordi den genererer en 10.000 volts strøm, ifølge Mother Earth News. Den vanligste elektrisk problem som forstyrrer riktig tenning er et par skitne eller tilsmussede elektroder og skader på sine ledninger. Olje ovn elektroder blir lett tilsmusset med sot eller sprakk av varme, og hvis de ikke fungerer som de skal, vil den gnisten som trengs for å starte tenningsforløp ikke overføres.

Feilaktig plassering


En rekke deler i oljeovnen må plasseres nøyaktig i riktig konfigurasjon for tenningssystemet å fungere fullstendig. Store gap mellom elektrodene, dyser som er for store eller for små og modifikasjoner i mengden av olje som sprøytes inn i ovnen kan alle påvirke tenningen. Hvis du mistenker at en endring eller vedlikehold til oljebrenner har endret plassering av en av disse delene, kan du ringe en servicetekniker for å dobbeltsjekke justeringen av tenningssystemet antyder Mine HVAC deler.