Hovudside

Visuelle inspeksjoner av brannslukkere

by Walther

Visuelle inspeksjoner av brannslukkere

Brannslukkere utføre en vital funksjon som de tilbyr en første forsvarslinje mot branner i et hjem, arbeidsplass eller annen setting. Du må visuelt inspisere brannslukningsapparater på månedlig basis, fanger problemer med et brannslukningsapparat før du trenger å stole på den i en nødsituasjon.

Trykk Måler


Brannslukningsapparater inneholder trykksatt materiale slik at det er en trykkmåler montert på utsiden. Du må sjekke måleren ved visuell kontroll av brannslukningsapparat for å sikre materialet inne i apparat er fortsatt skikkelig trykk. Hvis nålen på måleren punkter utenfor det grønne båndet på måleren, må apparat bli betjent av en brann utstyr profesjonell så snart som mulig. Du kan finne en butikk ved å se etter "brannslukker service" i din lokale telefonboken. Ikke-trykkapparater må veies for å avgjøre om apparat er full eller hvis det må etterfylles delvis eller helt.

Pin og Seal


Før noen kan bruke et brannslukningsapparat, må personen trekke ut en metallpinne for å presse extinguisherâ € ™ s håndtak. Virkningen av å presse håndtaket vil bryte en plast forseglingen, også indikerer at apparat har vært brukt. En brukt apparat må lades og inspiseres ved en brann utstyr forretning mer grundig for å sikre at det vil fungere i fremtiden.

Slange og munnstykke


Brann extinguishersâ € ™ slanger er vanligvis laget av gummi og kan slites ut over tid og eksponering for sol eller varme. Kontroll av slangen for sprekker eller andre tegn på slitasje vil bidra til å forhindre at slangen lekker når noen gjør bruk apparat, noe som vil redusere omfanget av brannslukningsapparat og mengden av materialet nådde brannen. Dysen på slangen kan også sprekke eller tørke ut, noe som ville føre til at sprayen fra dysen blir ukontrollert og vanskeligere å sikte nøyaktig. En brann utstyr servicetekniker kan erstatte slangen og munnstykket.

Sylinder


En brann extinguisherâ € ™ s metallsylinder bør være i utmerket form, siden problemer med sylinderen kan føre til problemer med apparat fungerer som den skal. Problemer som bulker i metall, rustflekker, kjemisk oppbygging på metallet, lekkasjer av alle størrelser eller andre skader på metall må tas opp av en profesjonell brann utstyr servicetekniker. Sertifisering for teknikere er tilgjengelig gjennom en rekke organisasjoner, som for eksempel National Association of Fire utstyr distributører eller International Code Council.