Hovudside

Identifisering av Mississippi Brush Weed

by Walther


Weeds er uønskede planter som vanligvis forstyrrer produktiviteten av kulturplanter. Selv om visse ugress er næringsrik og populært med geiter, storfe og sau, et nummer er giftige. Ugress kan også havn mange plantesykdomsfremkallende patogener, slik som agurk mosaikkvirus og potet sopp. De ulike typene av Mississippi pensel ugress søke tusen dekar jord og konkurrerer hovedsakelig med Mississippiâ € ™ s korn avlinger for jord og næringsstoffer, sollys og vann. Soda eple, sofaen gress, vill sennep og floghavre, representerer vanlige ugress av Mississippi-regionen.

Soda Apple


Dette luke, som er dekket med torner, har aubergine-lignende blader og en gul frukt på størrelse med en golfball. Tropisk brus eple vokser så høyt som 6 fot og er vanligvis så bred som den er høy. Ifølge Charles T. Bryson, botaniker ved Southern Weed Science Laboratory i Stoneville, Mississippi, frukten av denne svært aggressive luke ligner et lite eple. Frøene er en rødlig farge, og du kan støte på ca 150 i en enkelt ku slippe. Planten er giftig for mennesker, men spiselig for husdyr og ville dyr. Som hver plante har oppover på 50 000 frø, spre dyrene ugresset lett. Soda epler produsere mer frukt i Mississippi enn i Florida. Denne ugress kan også produsere nye planter fra grenene, root segmenter og gamle kronene.

Charlock eller Wild Mustard


Stilkene av denne årlige luke vanligvis utviser stive hår som peker ned. Vill sennep frøplanter rykkes inn på spissen og har brede blader. Modne planter har hårete, alternative blader som vanligvis forfulgt i nærheten av eller på den nedre delen av ugress, men udelt og stalkless, nær toppen av anlegget. Blomstene utvikler seg i små klynger på tuppen av greinene og bli langstrakt som frøkapslene utvikle. Blomstene av denne luke er lyse gul.

Wild Oats


Floghavre er en årlig grasarter og bønder anser det en luke i fjær seeded små kornavlinger. Dette luke produserer blomster og frø fra sjette til åttende måned. Frøene kan forbli sovende i opptil 10 år. Wild Oats frøplanter har blader som vri mot klokken, som er i motsatt retning til hvete. Bladene av dette ugresset er hårete og har en liten, blålig fargetone. Fargen på floghavre frø varierer, og noen er mer hårete enn andre. De nye bladene av denne planten er rullet.

Couch Grass


Sofaen er et alvorlig ugress problem i dyrket mark på grunn av sin raske vekst og vedvarende natur. Dette gress, som er den mest funnet plen i Mississippi, har en tett torv og sprer seg hovedsakelig gjennom stolon vekst. De utløpere kan vokse til en kurs på 6 meter i et enkelt år. Sofaen gress tilpasser seg forskjellig klima og jordsmonn, noe som gjør at den kan bli godt etablert i mange regioner.