Hovudside

Hvordan Dump Gulv scrubbere

by Walther

Hvordan Dump Gulv scrubbere

Gulv vaskere er bare maskiner som kan brukes som et alternativ til mopping for hånd. De har vanligvis to vanntanker. Den ene er for rent vann og vaskeoppløsning, og den andre er for skittent vann fra gulvet. Etter at gulvet er rengjort, er det skitne vannet dumpet å gjøre plass til mer skittent vann. Hvordan og hvor du dumpe denne skitne gulvet vann avhenger av hvilken type rensemiddel du brukte.

Bruksanvisning


•  Les bruksanvisningen på gulvet skrubber. Dette vil tillate deg å finne ut hvor din skrubber samler skittent vann, og det vil fortelle deg hvordan du skal koble denne beholderen fra maskinen.

•  Skrubb gulvet med gulvet scrubber og la det skitne vannet å gå inn i oppsamlingstanken. Det vil være en linje på tanken å vise når den er full. Ikke la vannet å stige over den linjen.

•  Koble fra skittent vann tank, med henvisning til instruksjonene i håndboken. Vanligvis er det en knapp for å skyve eller en bryter for å snu som vil slippe tanken.

•  Dumpe brukt vann i toalettet hvis din rengjøringsmiddel inneholder giftige ingredienser. Sette den gamle vann inn i kloakksystemet er den riktige måten å kvitte seg med det skitne vannet i henhold til Baneclene.com. De sier at noen steder er det ulovlig å kaste vann på andre måter.

•  Dump din skittent vann inn i hagen din hvis du har brukt naturlige rengjøringsprodukter som eddik eller en kommersiell naturlig rengjøringsmiddel.

Tips og advarsler


  • Den jord-vennlig måte å rengjøre med gulv scrubbere er å bruke ikke-giftige, naturlige rengjøringsmidler. Dette betyr at du ikke innføre skadelige kjemikalier inn i hjemmet ditt, og at du vil være i stand til å gjenbruke vannet i din hage eller bakgård.