Hovudside

Min Dyson Vacuum er overoppheting

by Walther

Dyson støvsugere er basert på teorien om at tradisjonelle støvsugere mister suge som støvposen eller beholderen blir full med skitt og rusk. Dyson støvsugere sug derfor opp luften og snurre den i en virvlende funksjon å skille skitt og rusk fra luften og bruker ikke en skitt bag. De støvsugere kan brukes til å rense tepper, møbeltrekk, trapper og annen overflate i en tradisjonell måte. Mens din Dyson vakuum bør fungere godt med typiske stell og vedlikehold, hvis apparatet overopphetes, er det mest sannsynlig på grunn av den innebygde varme kutt ut funksjonen. Oftest, kan problemet løses ved å fjerne eventuelle blokkeringer eller rengjøring av filteret.

Bruksanvisning


•  Slå av og koble fra Dyson vakuum. Tillate vakuumet å sitte i minst en time avkjøles helt.

•  Trykk ned utløserhendelen, og trekk ut den klare beholderen fra forsiden av vakuum. Løft opp på filter utgivelsen og trekk filteret fra toppen av kammeret. Plasser filteret i en bolle med kaldt vann og la det trekke i 5 minutter. Skyll filteret under kaldt vann og klem for å fjerne ekstra smuss. Still inn filter i et varmt og tørt sted i 12 timer. Når den er tørr, skifte filter i syklonen rommet og lukk på vakuum.

•  Kontroller at vakuumslangen og dyser for mulige hindringer som kan ha forårsaket vakuumet overopphetes. Fjern eventuelle blokkeringer og tørk av med en fuktig klut.

•  Gjenopprett makt og gjenoppta rengjøring.

•  Kontakt Dyson hvis den termiske cut out skjer igjen etter å ha utført trinnene ovenfor.