Hovudside

Hvordan å rense en Intex Easy Set Pool

by Walther

Det første trinnet i å holde Intex Easy Set basseng - et foret basseng med en oppblåsbar toppring - er å holde bassengvannet rent. Bruk riktige kjemikalier på riktig måte så detaljert med dine spesielle basseng kjemikalier. Ellers, rengjøring hovedsak krever å holde den oppblåsbare ringen ren, fjerne sediment og alger og rengjøring av bassenget grundig før det lagres.

Bruksanvisning


•  Tørk av toppringen overflaten ren med en fuktig klut etter hver bruk. Dekk til bassenget med et overbygg når den ikke er i bruk for å beskytte den øverste ringen fra skitt og rusk.

•  Tørk av toppringen med en myk klut fuktet med en blanding av vann og mild vaskemiddel for å fjerne mørke flekker. Gni flekken til den forsvinner.

•  Kjør en pool vakuum over bunnen av bassenget for å fjerne sediment eller alger. Bruk en pool skimmer for å fange og fjerne overflate rusk som blader og insekter.

•  Tørk av bassenget og bort tilbehørsdeler med en fuktig klut før lagring. Bruk et mildt rengjøringsmiddel om nødvendig for å fjerne bygget opp skitt og rester. Skyll grundig. La den tørke godt før lagring.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk sterke vaskemidler, kjemikalier eller slipende rengjøring verktøy for å rense bassenget.