Hovudside

Hva Renser superlim?

by Walther

Hva Renser superlim?

Brukes ofte av amatører, entreprenører og håndverkere, er superlim kjent for sine bonding styrke og hurtigtørkende egenskaper. Superlim er lett å påføre og allsidig, har bruker i mange applikasjoner. Men hvis du skulle søle superlim, kan flekker og bonding være skadelig, spesielt hvis du tilfeldigvis binde huden din sammen. Heldigvis er det husholdningsartikler som ren og fjerne superlim.

Aceton


En ingrediens i visse neglelakkfjerner, renser aceton superlim ved å bryte ned og løse opp bindingen. Aceton er spesielt effektiv på rengjøring super lim fra huden uten skade. Imidlertid er aceton ikke hensiktsmessig på alle overflater og tekstiler, da det kan føre til skade og misfarging. Før du bruker aceton for å rengjøre superlim, teste en liten dråpe i et lite synlig område av stoffet eller overflaten og la det stå i to minutter. Hvis aceton ikke gjør noen skade er det OK å bruke for rengjøring superlim.

Vaskemiddel og oppvaskmiddel


Oppvaskmiddel og vaskemidler er lyse og milde produkter som kan brukes til å rense superlim. De er best for bruk på ømtålige overflater eller for å fjerne gjenværende flekker etter rengjøring superlim med et annet program. Gni superlim flekker med vaskemiddel og en tannbørste før du setter stoffet i vaskemaskinen og vask i henhold til Fabrica € ™ s instruksjoner. Gjenta kan være nødvendig. Aldri satt stoff farget med superlim i tørketrommelen, da dette kan føre til at flekken å stille. Du kan også prøve hånd skrubbing superlim flekker med oppvaskmiddel og en tannbørste.

Sandpapir og Emery Boards


Sandpapir og Emery styrene har en ru overflate som bryter ned superlim, forårsaker den til å flasse bort. Det er viktig å ikke gni for kraftig. Selv om begge disse programmene er effektive for rengjøring superlim, kan de også forårsake skade på området hvis du gni for hardt. En pimpstein, finnes på din lokale skjønnhet forsyning butikk, også har en ru overflate som er effektiv for rengjøring superlim.

Barberblader


På harde overflater som er delikat og trenger presisjon i renhold superlim søl, barberblader er effektive. Bruke barberblader for å forsiktig lirke mot super limet som har sølt og tørket, skraping den vekk fra overflaten. Som barberblad løsner superlim, bruk en klut til å gni vekk de resterende flak. Barberblader er best for rengjøring superlim fra overflater som glass, benkeplater, gulv og møbler ferdig.

Betraktninger


Vent alltid super limet tørke før du rengjør det, da dette kan skape et større problem, som renhold søknad kan binde seg til overflaten. Ikke bruk aceton på stoffer som indikerer renseri bare. Hvis du forsøker å rengjøre superlim fra delikate stoffer, ta kontakt med en profesjonelt rengjøring, selv om stoffet indikerer at det kan vaskes i maskin. Ta kontakt med en profesjonelt rengjøring for ømfintlige overflater og utførelser for å sikre at ingenting er skadet som du forsøker å rengjøre superlim. Du trenger kanskje en super lim løsemiddel, som er tilgjengelig hos din lokale hobbybutikk.