Hovudside

Hvordan Raise Hibiscus Planter i Arizona

by Walther

Hvordan Raise Hibiscus Planter i Arizona

Arizona har et ekstremt klima med sommertemperaturer som regelmessig toppen 100 grader F og vinter lave temperaturer at det noen ganger kan dyppe under null. Ytterpunktene kan også forekomme på samme dag med 50- eller 60-graders forskjeller mellom natta lows og dagtid høyder. Å heve og omsorg for en blomstrende hibiscus i Arizona, vokser en rekke egnet for din spesielle klima og omsorg for sine behov.

Bruksanvisning


•  Plant hibiscus hvor det vil få noen ettermiddag skygge eller filtrert sollys. Så lenge anlegget mottar seks eller flere timer sollys, vil det produsere blomster. Lys ettermiddag skyggen eller filtrert lys vil bidra til å forhindre hibiscus og jord tørker ut i Arizona er sommer sol og varme.

•  Vann hibiscus regelmessig, spesielt om sommeren, for å opprettholde fuktig jord. Vann i nærheten av bakken, snarere enn fra overliggende, for å spare vann og for å forhindre skade på blomster. I løpet av sommeren, kan det hende du trenger å vanne det en gang eller to ganger om dagen.

•  Legg 2 til 3 inches av mulch under hele kalesjen av hibiscus. Mulch holder jorda kjøligere og fuktigere i løpet av sommeren. Det hjelper også holde jorda varm og en jevn temperatur om vinteren.

•  Gjødsle hibiscus gang hver åtte uker med en slow-release alle formål gjødsel og i henhold til etiketten. Vann etterpå. Stopp gjødsling i høst hvis din hibiscus går sovende i vinter og starter igjen på våren når det begynner å vokse igjen.

•  Bestem US Department of Agriculture Plant hardførhet Zone at hibiscus er rangert til. Ta kontakt med din lokale Arizona samarbeidsvillig forlengelse anlegget, barnehage, online referanse eller en hage oppslagsverk eller online nettsted for å slå det opp.

•  Finn hvilken sone du bor i. Arizona varierer fra sone 5 til sone 10, som tilsvarer gjennomsnittlig lav vintertemperaturer fra minus 20 grader til pluss 35 grader F. Ikke alle hibiscus, spesielt tropiske hibiscus, er hardføre i kaldere soner.

•  Grow hibiscus ikke hardfør i din sone i containere. Bringe dem innendørs til en solrik beliggenhet i løpet av vinteren.

•  Beskytt utendørs hibiscus hvis du har en uvanlig kald natt. For eksempel plasserer et par staver eller stolper rundt plantene dine, og dekk til med et teppe. Fjern i morgen.