Hovudside

Popcorn tak Texture Removal

by Walther

Popcorn eller teksturerte tak er vanligvis laget av et tynt lag med gips brukes på gips og deretter belagt med en maling valse eller annen teksture enhet. Fjerne strukturert gips er noen ganger så vanskelig som å installere det. Men hvis du betaler oppmerksomhet til detaljer, kan du fjerne den slik at du kan refinish taket.

Testing for Lead og Asbest


Hvis ditt hjem ble bygget før 1979, er det en god sjanse for at din popcorn taket kan inneholde asbest. I tillegg, hvis ditt hjem ble bygget før 1978, kan det hende at popcorn taket har bly-basert maling. Siden fjerne en strukturert eller popcorn taket skaper en veldig støvete rot, må du ta forholdsregler for å teste din tak for asbest eller bly maling før du forsøker å fjerne det. Hvis du er berørt av en av disse situasjonene, følg lokale og statlige retningslinjer for å fjerne forurensninger.

Forberede rommet


Fjerne en popcorn taket er en rotete prosess som vil skape en stor mengde skitt og støv. Fjern alt mulig fra rommet, og legge ned drop kluter for å beskytte teppet. Drop kluter vil også minimere skade på rommet og vil hjelpe fart opprydding prosessen.

Beskytt deg selv


Bruk egnet øyevern. Du vil se opp når du fjerner tekstur, og det vil treffe deg i ansiktet. Uten vernebriller, vil du få skitt på øynene dine. Også, bære tilstrekkelig ventilasjon beskyttelse, for eksempel en respirator, som vil hindre deg i å puste i skitt og støv. Selv uten asbest eller bly, trenger du ikke ønsker å puste i skitt og støv. Åpne vinduer om mulig å hjelpe sirkulere frisk luft inn i rommet.

Sparkel og vann


Fyll en sprayflaske med vann. Spray vannet på taket, og skrape gips av taket med en sparkel for å minimere noen av støv og redusere mengden av skraping må gjøre med sparkel. Dersom taket har maling, erstatte vannet for en malingsfjerner som vann vil ikke suge inn malte overflater.

Ting du bør unngå


Ikke sand taket flat. Sliping taket vil skape en utrolig mengde skitt og støv, og vil forlenge prosessen. Ikke bryte ut gips og erstatte den med ny gips. Denne prosessen er unødvendig, tar lengre tid, skaper fortsatt støv og vil koste deg mye mer som et resultat.