Hovudside

Hvordan Wrap en potteplante med papir og en Bow

by Walther

Hvordan Wrap en potteplante med papir og en Bow

Forbereder en potteplante for visning i ditt hjem eller å gi som en gave kan virke litt utfordrende i begynnelsen. Heldigvis, kan du pakke inn en potteplante med papir og en bue for å få den til å se festlig og presentabelt uten å ta mye tid eller krefter, eller å skade anlegget ditt. Før du begynner, velger farger av papir og buer som gjenspeiler temaet for en hendelse eller ferie så din potteplante kan virkelig skinne.

Bruksanvisning


•  Mål høyden av plantens potten. Multipliser høyden av tre og kuttet en firkantet stykke floral folie papir til denne størrelsen. Legg din folie papir på et flatt underlag med den belagte siden vendt opp.

•  Still ditt potteplante i midten av folie papir. Slip hendene, håndflatene vendt opp, under folie papir og mot anlegget på hver side av potten. Tegne hendene oppover for å trekke folien papir opp rundt potten.

•  Fortsett å trekke folie papir oppover rundt potten slik at papiret bretter og skrukker som trengs rundt potten slik at den holder oppreist. Tape over foldene nær toppen av potten for å holde dem på plass.

•  Skjær noen ekstra dekorative biter av silkepapir eller innpakningspapir, hvis ønskelig, til størrelsen på folie kvadrat minus 2 inches. Pakk ekstra papir rundt potten akkurat som du gjorde med folie i trinn 2 og 3.

•  Mål rundt kroppen av plantens potten. Multipliser at målingen ved to og kutte en lengde på bånd til denne størrelsen. Vikle båndet rundt potten og slips i en bue. Bruk tape, hvis det er nødvendig, for å holde båndet på plass på papiret og holde den fra å skli ned.

Tips og advarsler


  • Kontroller at anlegget er ikke overwatered mens den er pakket eller bunnen av potten kan sitte i stillestående vann som kan være skadelig.
  • Unngå å dekke eller å skade blader, grener eller blomster av anlegget ditt ved å folde ned noen deler av papir som gnir mot anlegget.