Hovudside

Hvordan velge riktig CCTV kamera

by Walther

Hvordan velge riktig CCTV kamera

Som prisene på CCTV (lukket krets TV) kameraer komme ned, mange mennesker er å installere dem i sine hjem og bedrifter. Det er flere hensyn å huske på, når du velger en sikkerhet kamera, siden de er den viktigste komponenten i en CCTV system. Hvis du installerer kameraer utenfor, vil du trenge en vanntett kamera. Lav belysning områder krever ekstra IR (infrarød) kameraer belysning eller. Kameraer som er lav nok til å bli nådd bør plasseres inne i en kuppel for å forhindre manipulering.

Bruksanvisning


•  Skisser et diagram av ditt hjem og hage. Plassere en "X" for hvert sted du ønsker å surveil.

•  Gå rundt hjemmet ditt og finne ut hva du ønsker å være i stand til å se. Stå i nærheten av der du vil montere kameraet og prøve å forestille seg hva kameraet vil se. En middels brennvidde vil ha en visning på ca 45 grader. Det er ofte nyttig å sette hendene sammen på håndleddene med fingrene utvidet og skille håndflatene i en 45 graders vinkel. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om du vil ha en bredere eller smalere syn. Dette vil også hjelpe deg å visualisere hvilken retning å peke kameraet. Gjør dette for hvert kamera plassering og gjøre notater.

•  Circle hver utendørs kamera. Du må kjøpe værbestandige kameraer for disse stedene. Hvis du plasserer et kamera ved inngangsdøren din, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en liten kuppel kamera og montere den i øyehøyde, slik at du kan se personens ansikt hvis de er iført en rant lue.

•  Bestem hvilke steder vil du være overvåking når det er mørkt. Er det nok ambient belysning? En lykte nærheten vanligvis ikke gir nok lys for en standard kamera. Hvis området vil du være overvåking ikke har nok lys, må du installere belysning eller kjøpe en IR-kamera. IR-kameraer vil belyse et område som er i totalt mørke. De er rangert i fot; en rating på 30 fot vil tillate deg å se 30 meter i totalt mørke, men bildet vil være svak. Hvis du trenger å se 30 fot klart, bør du vurdere å kjøpe en IR-kamera med en rekkevidde på 50 til 60 fot. Du bør velge lite lys kameraer for steder der du ikke vil installere IR-kameraer; en lux (belysning) vurdering av en eller to vil gjøre det dårlig i dårlige lysforhold. Noen med gjennomsnittlig visjon kan se ganske bra på en lux, men en ett lux kamera i en lux belysning situasjonen vil være knapt brukbare.

Tips og advarsler


  • Du kan kjøpe manuell iris kameraer, men de fungerer ikke bra i varierende lysforhold; auto iris kameraer utføre godt under varierende lys, og er billigere enn manuell iris kameraer. En middels oppløsning kameraet kan kjøpes på nettet for mindre enn $ 70. (Se Resources 3)
  • Husk, når du velger steder, må du kjøre ledninger til hvert kamera. Ruting ledninger gjennom en kjeller eller loft er mye enklere enn ruting det gjennom en vegg eller tak. Også, ikke kjøpe standard RG-59 ledning som du er nødt til å kjøre strømledningene også. I stedet kjøpe Siamese kabel, som integrerer RG-59 coax og kraften i en og samme kabel.