Hovudside

Hvordan bruke din Husqvarna løvblåser

by Walther

Husqvarnas løvblåser er fantastiske verktøy for å rydde opp dine meter, og flytte løv, gress utklipp eller skitt fra fortau, dekk, innkjørsler eller takrenner. Husqvarna produserer ulike løvblåser. Noen er håndholdt og andre er slitt på ryggen. Hastigheten av luftstrømmen varierer fra modell til modell, men de varierer 130-198 miles pr time. Løvblåser er lette og enkle å bruke for den gjennomsnittlige hus.

Bruksanvisning


•  Bruk vernebriller, ørepropper og arbeidshansker. Sett håret opp så det wonâ € ™ t blitt truffet av motoren, hvis du har langt hår. Også velge lange bukser i stedet for shorts. Løvblåser kan hisse opp støv og skitt, og du vil at øynene og huden beskyttet.

•  Kontroller drivstoffnivået. Dersom ekstra brensel er nødvendig, å blande et forhold på 50 deler bensin til en del olje. Du må blande gass og olje sammen, eller du vil skade de interne motordeler. Bruk Husqvarna olje laget for avkjølte 2-takts bensinmotorer.

•  Start Husqvarna løvblåser nær området der du har tenkt å bruke det. Plukk det stedet der du vil bladene blåst til, og deretter gå til motsatt side. Løvblåser er kraftige, men de vil ikke flytte en stor mengde blader. Hvis det er tilfelle, kan det hende du må ha flere hauger for dine blader.

•  Rett luftstrømmen ned og bort fra deg. Flytt munnstykket frem og tilbake som du går fremover. Blåse bladene nedover stien til det angitte området.