Hovudside

Matvarer for beredskap

by Walther

Matvarer for beredskap

Å ha nok mat og vann i et nødstilfelle kan bokstavelig talt bety forskjellen mellom liv og død. Du kan forberede seg på det uventede ved hermetisering og bevare dine left hage frukt og grønnsaker, innkjøp og lagring nonperishable elementer og bruk av tomflasker å lagre filtrert vann i pantry. Lager din nødstilfelle matforsyning å mate alle i familien og noen få uventede gjester som kan ha mistet sine hjem og næring i katastrofen.

Vann


Din første prioritet i en nødsituasjon er å ha nok vann på hånden for alle dine familiemedlemmer. Du trenger å lagre minst én liter vann per person per dag for alle i familien. Hvis du bor i et veldig varmt område, for eksempel de sørlige delene av USA, kan det være lurt å lagre to liter vann per person per dag. Du kan også være lurt å lagre ekstra vann for syke eller eldre familiemedlemmer.

Resirkulere vann, brus, melk og juice flasker gjennom året for å eliminere behovet for å kjøpe store mengder av vann, hvis de er enda tilgjengelig, rett før en storm eller rett etter en annen naturkatastrofe eller nødsituasjon. Skyll flaskene, fyll dem med filtrert vann og oppbevar dem på et kjølig og mørkt sted.

Nonperishable Foods


Velg et bredt utvalg av matvarer som allerede er kokt og ikke krever kjøling, men at din familie vil nyte nok til å spise i løpet av nødstilfelle. Hermetisert frukt og grønnsaker, supper, buljonger, bønner, fisk og kjøtt kan spises rett ut av boksen. Peanøttsmør og gelé, tørre granolas og frokostblandinger, trail mikser, kjøtt jerky, cookies, kjeks, hard candy, nøtter, frø og tørket frukt er også matvarer som vil holde veldig bra uten elektrisitet. Forlenge holdbarheten av disse matvarene ved vakuum-forsegling små mengder av dem i poser og lagre dem med hermetisk mat. Inkluder baby formel og mat for eldre og syke familiemedlemmer.

Kan din egen overflødig mat gjennom hele året til å lagre for nødhjelp. Bevare left hage grønnsaker og frukt, og da kan dem. Kjøpe bulk mengder av lokale grønnsaker fra bønder og forberede meatless spaghetti sauser, chilis, supper og stuinger. Tørr left kjøtt i en dehydrator til hjemmelaget jerky, plasser den i poser og vakuum-forsegle dem.

Andre ideer for utryknings matvarer er tørket supper, instant poteter og ris, pulverisert drink mikser, øyeblikkelig havremel, grits, pudding og tørr melk. Selv om disse matvarene trenger varme for å lage mat, kan de lett bli tilberedt over en åpen ild eller i en peis.