Hovudside

Hvordan gjenkjenne en Natural Gas Leak og hva du skal gjøre

by Walther

Hvordan gjenkjenne en Natural Gas Leak og hva du skal gjøre

Naturgassdrivstoff matlaging og oppvarming apparater i både boliger og bedrifter. Mens det er en gunstig stoff, også bærer det av sikkerhetsmessige hensyn. En naturlig gasslekkasje som går uoppdaget vil antennes med innføringen av den minste tenn, og skaper et stort, destruktiv eksplosjon. Å hindre en farlig situasjon i ditt område, lære tegn på en naturlig gasslekkasje og hva du må gjøre hvis du oppdager en.

Bruksanvisning


•  Se etter en tett tåke, tåke eller hvit sky. Misfarget vegetasjon eller bobler i vannet er også et tegn på potensiell gass forurensning.

•  gjenkjenne lukten av naturgass. Mens naturgass ikke har sin egen lukt, leverandører legge et stoff som gjør at det lukter som råtne egg for å sette folk i stand til å lukte lekker gass.

•  Hør for en susing, piping eller brølende støy.

•  Sjekk for å se om en pilot lys er ute, eller hvis en komfyr ventilen har stått litt hvis du lukter en liten gasslukt innendørs. Tenn pilotflammen eller slå av ovnen hvis du finner ut at å være årsaken til lukten. Hvis lukten er utendørs, ta kontakt med din lokale gasselskapet umiddelbart.

•  Evakuer bygningen og nærområdet dersom naturgass lukt er sterk eller hvis du hører en lekkasje eller se en tåke. Ikke tenne en fyrstikk eller slå noe på eller av, inkludert garasjeåpnere. Ikke bruk en telefon i hjemmet. La døren stå åpen, og ring fra en mobiltelefon eller naboens hjem når du har evakuert.