Hovudside

Min fred Lily Er Turning Brown på tips

by Walther

Min fred Lily Er Turning Brown på tips

Fredslilje (Spathiphyllum) er en av de mest populære potteplanter. Dens evne til å tilpasse seg dårlig belyste innendørs forhold stammer fra sin opprinnelige habitat av regnskogen i gulvet. Den vokser hvite blomster kalt spathes og lange, brede mørke grønne blader. Et vanlig problem når det vokser freds liljer er brun-tippet blader, som én eller en kombinasjon av faktorer som kan forårsake.

Overwatering eller Underwatering


Å finne ut riktig mengde vann for å gi din fred lilje kan være den vanskeligste delen av en fredslilje omsorg. Jorda bør være konstant fuktig, men aldri soggy. Du ønsker også å styre klar av vann som inneholder klor, da dette kan føre til anlegget skade også. En grundig vanning en gang eller to ganger i uka burde holde. Noen gartnere velger å vente til bladene begynner å litt henge før vanning, men vær forsiktig så du ikke vente for lenge, da dette kan forårsake betydelig skade.

Temperatur


Optimal temperatur for fredsliljer varierer mellom 68 og 85 grader Fahrenheit i løpet av dagen og litt kjøligere om natten. Enheten blir utsatt for temperaturer under 40 grader Fahrenheit resultat i plante skade inkludert brune blad tips. Hvis holdes innendørs, holde fred lilje ut av veien av ventilasjonsluker og utkast.

Overfertilized


Overfertilizing fredsliljer er en annen årsak til brun-tipped blader. Freds liljer krever ikke mye, om noen, gjødsling. Hvis du gjødsle din fred lilje, gjør det fire ganger i året med et utvannet, balansert, vannløselig gjødsel som 20-20-20 å holde fred lilje blader grønn og smidig.

Lav luftfuktighet


Fredsliljer 'eget habitat er en av høy luftfuktighet. Inneluften er ofte for tørt for fredsliljer til å trives i og supplerende teknikker er nødvendig. Når en plante ikke får nok fuktighet, bladene blir brune på tuppene, og fred lilje er intet unntak. Fyll en steril sprayflaske med rent vann og spray fredsliljer 'etterlater flere ganger i uken. Et annet alternativ er å helle vann over et brett med småstein eller lava steiner og sette freden lilje på toppen av fjellet. Når vannet fordamper, en gardin av luftfuktigheten omgir planten. En elektrisk luftfukter er et annet alternativ for fredsliljer som holdes innendørs.