Hovudside

Slik beskytter en Gas Air Compressor Fra Været

by Walther

Slik beskytter en Gas Air Compressor Fra Været

Luftkompressorer kan brukes til å drive et bredt utvalg av luftverktøy - brukes til å øke hastigheten på oppgaver fra bore hull i tre for å fjerne bolter fra dekkene. En gass-luftkompressor og en luftslange passe om hverandre med en rekke forskjellige luftverktøy. Gass luftkompressorer tilbyr fleksibilitet av elektroverktøy på steder hvor stikkontakter ikke er lett tilgjengelig. Når youâ € ™ ve investert i en gassluftkompressor, ta enkle forholdsregler for å beskytte den mot dårlig vær, noe som sikrer en lang levetid.

Bruksanvisning


•  Tapp av fuktighet fra luften kompressor tank daglig, for å hindre korrosjon. Inspisere luftslange ukentlig for små hull eller rifter. Erstatte den, om nødvendig, for å sikre konsistent ytelse av luft kompressor.

•  Plasser luftkompressor, slik at det sitter på en flat, jevn og tørr overflate under bruk. Lagre den i en garasje, bod eller overbygd veranda - eller noen annen kjølig og tørt sted - når den ikke er i bruk. Hvis du ikke planlegger å bruke luftkompressor for et par dager eller mer, blåse ren utsiden av kompressor med luftslangen mens maskinen er i gang, deretter tømme tanken.

•  Plasser kompressoren under en markise, inne i et stort telt eller under noen dekket overflaten, når du trenger å bruke mens det regner eller snør. Rydde vekk snø fra bakken og legge et stykke kryssfiner ned for å lage en tørr, og med plass for luftkompressor til å sitte på.

•  Bruk et håndkle til å tørke av luftkompressoren, etter at du er ferdig med den, og har slått den av. Vent til det slutter å bevege seg helt, og la den sitte og kjølig i 30 minutter, før du tørker det med et håndkle.

Tips og advarsler


  • Plassere luftkompressor minst 12 inches fra nærmeste vegg, slik at maskinen god plass til å operere med god ventilasjon, noe som vil forhindre overoppheting.