Hovudside

Dimensjoner av amerikanske Standard Dusjer

by Walther

American Standard gjør en rekke forskjellige typer dusjer, inkludert dusjkar og dusj omgir. Alle dusjene kommer i ulike dimensjoner for å matche den type dusj du kjøpe og størrelsen på ditt hjem dusj alkove. Noen størrelser anses standarder i bransjen.

Wall omgir


American Standard gjør dusjvegg omgir som passer til alle typer dusjer. Disse universell dusj omgir er svært allsidig, fordi de passer rett på veggene. De kommer i en rekke dimensjoner, men den vanligste passer en standard kar, som er 60 inches lang og 32 inches bred. Større mur rundt paret opp med badekar 38 eller 42 inches bred og 60 inches lang. Disse vegg omgir passer på amerikansk standard badekar og dusjkar.

Dusjkar


Dusjkar kommer i en rekke ulike størrelser, fordi de har for å passe ulike typer dusjkabinetter. Den minste er 32 inches square, men andre størrelser inkluderer 48-tommers-kvadrat baser. I mellom disse to størrelsene, finner du 36- og 38-tommers-kvadrat dusjkar. Neo-vinkel baser, som passer inn i et hjørne og har en diagonal side som en inngang, kommer i størrelser som ligner på de firkantede dusjkar, men deres faktiske lengde og bredde er mindre på de to sidene ved siden av diagonal inngang.

Dusj Tubs


Dusj kar kombinere en kar og dusj base i ett. I hovedsak fungerer karet som dusjen base, med brukeren enten stående i badekaret for å dusje eller sitter i badekaret for å ta et bad. Dusj kar også følge standard 32-, 36- eller 42-tommers bredde og 60-tommers lengde på dagens moderne badekar. Dimensjonene badekar er laget for å gå rett sammen med dusjvegger, den andre komponenten brukes når du installerer en dusj.

Dusjsett


En dusj kit inneholder alt du trenger for å bygge en dusj fra veggene til døren. Disse pakkene inkluderer ofte en glassdør dimensjonert for å matche badekar og dusjkabinett. De fleste av amerikanske standarder tilbud i denne kategorien passer 32-, 36- og 42-tommers dimensjoner for badekar områder. Høyden av disse pakkene er også 68 inches. Dette er høyden på dusjvegger og dør som målt fra gulvet på badet.