Hovudside

Hvordan å lukke en inground svømmebasseng

by Walther

Hvordan å lukke en inground svømmebasseng

Inground svømmebassenger er luksus mange familier nyte, men de kommer med en god del arbeid. Fra skikkelig rengjøring av bassenget og opprettholde den riktige kjemiske balansen å stenge bassenget på slutten av sesongen, er det arbeidet kjedelig til tider, men absolutt ikke vanskelig. Enkle trinn gjøre opprettholde og lukke din inground svømmebasseng så rask og smertefri som mulig.

Bruksanvisning


•  Tapp inground svømmebasseng bruker bassenget innebygde avløpssystem eller sette inn en ren, kveilet hageslange til den ene enden og spolen når bunnen av bassenget. Holde den andre enden av slangen utenfor bassenget og rettet i en retning som bidrar til drenering. Vannet vil begynne å tømme fra bassenget gjennom slangen i løpet av sekunder. Noen pool-produsenter anbefaler å forlate et par inches av vann i bunnen av bassenget. Sjekk ditt eget basseng instruksjoner og garantier og ta denne beslutningen basert på deres anbefalinger.

•  spylingsbassengfilteret. Renne filtertanker. Koble fra svømmebassenget pumpe og filter. Vær sikker på at vann ikke blir stående i pumpen ved å tippe den opp ned før alt vannet er ute. Ta renne pluggene ut av pumpen. Tømme bassenget varmeapparatet og blåse den ut med en butikk vac, luftslange eller kompressor. Fjern tappepluggene fra varmeapparatet. Løsne alle sammenslutninger av hurtigkoblingsanordningene beslag på både basseng pumpe og filter system.

•  Fjern retur jet inventar og skimmer kurver. Skimmer kurver er det perfekte stedet å oppbevare små stykker som dreneringsplugger som må fjernes. Dette vil gjøre å finne disse delene mye enklere på våren. Blåse ut alle retur jet rør med butikken vac, luftslange eller kompressor. Gjenta denne prosessen med skimmer rør. Endelig er det på tide å blåse ut avløpet linjen.

•  Dekk alle utsatte rør med duct tape. Fjern streif elementer som tau og flyter. Sett bort stupebrett, sklie og stiger. Hvis man har et sandfilter det ikke behøver å bli beveget inne. Papir filtre og svømmebassenget pumpe må fjernes og lagres inne. En garasje, eller enda en utendørs skur, er greit for vinterlagring av disse delene. Bland kjemikalier per produsentens instruksjoner.

•  Sjekk overbygg for rips eller punkteringer og reparere etter behov. Duct tape fungerer godt for å reparere svømmebasseng dekker. Sette svømmebassenget dekselet over bassenget. Fyll vannrørene per produsentens instruksjoner og forsegle lukket. Legge dem ut, strenger dem gjennom løkkene på svømmebasseng cover. De kan være i avstand opp til en fot. Når du følger disse enkle trinnene, bør inground svømmebasseng være trygt og sikkert før det er tid for å gjenåpne i løpet av våren eller sommeren.