Hovudside

Slik Care for en liten perle Magnolia

by Walther

Slik Care for en liten perle Magnolia

Little Gem er en dverg rekke Southern magnolia (Magnolia grandiflora "liten perle") som vokser 30-35 meter høy og 8 til 10 meter bred. Den opprettstående, men likevel kompakt form for anlegget gir inntrykk av en multistemmed busk i stedet for et tre. Little Gem produserer 5- til 6-tommers brede hvite blomster som blomstrer om våren og sommeren. Den saktevoksende plante produserer en tett vekst og blir ofte brukt som en skjerm eller naturlig sikring i landskapet. Vokser den lille perlen magnolia utendørs i US Department of hardførhet soner 7 til 9.

Bruksanvisning


•  Plant den lille perlen magnolia på godt drenerende jord med full sol til delvis skygge. Etter Bland like mengder kompost, kvalitet matjord og torvmose og rygg fylle plantehullet med blandingen.

•  Vann anlegget umiddelbart etter planting. Etterpå gi anlegget en tomme av vann hver uke, med mindre supplert med nedbør. Bruk en reaksjonskammeret slange eller dryppvanning system som gir en jevn og kontrollert mengde av vann ved bunnen av anlegget, i motsetning til en hageslange som også fukter bladverket.

•  Feed the Little Gem magnoliatre en velbalansert 20-20-20 gjødsel hver vår for de første tre årene. Følg anvisningene på etiketten for applikasjons priser i henhold til stammediameter. Spre gjødselkorn på jordsmonnet ved foten av treet, direkte over rotsonen, og vanne dypt for å frigjøre næringsstoffer i jordsmonnet. Stopp gjødsle treet etter tre år, da det skal ha blitt etablert.

•  Inspiser liten perle magnolia blader, røtter og bark for sykdommer som blad flekker, verticillium wilt og cankers. Forårsaket av soppsykdommer og skadedyr, blad flekker som grønt til gule flekker på flekker på blad overflaten. Symptomer på verticillium wilt inkludere visner greiner og curling blader, mens sirkulære skrubbsår på bark indikerer symptomer på canker sykdommer. Påfør et registrert soppdreper eller insektmiddel for å behandle blad flekker, beskjære infiserte deler av anlegget og opprettholde gode kulturelle praksiser for å behandle sykdommer.

•  beskjære treet når det stopper blomstring, fortrinnsvis i høst. Bruk skarpe, steriliserte beskjæringssakser å klippe skadet, syke og villfarne grener fra treet. Også kuttet utvalgte grener fra treeâ € ™ s interiør for å bedre luftsirkulasjon. Samle utklipp og kast.