Hovudside

Kan du plante Collard Greens Neste å kål?

by Walther

Kan du plante Collard Greens Neste å kål?

Vegetabilske gartnere flokk til sine hager om våren for jord endringer og beplantninger. De beste grønnsakshager har et bredt utvalg av planter, men med et like bredt spekter av planting datoer. Kål og kålen trives i samme vær og med samme omhu, så gjøre det bra i lignende, nære beplantning.

Årstid


Havard og kål begge trives best i kjølig, fuktig vær. Grønnsakene produsere blomster stilker og slå bitter i varmt vær. Disse grønnsakene også demonstrere hardførhet til frost og overleve i pre-frost beplantning. Sy frø eller plante transplantasjoner Når natten temperaturer komme opp i 55 til 60 grader F. Fortsett beplantning inntil midten av våren for tidlige sommer avlinger.

Nettsteder og restriksjoner


Gi kål og grønne grønnsaker nettsteder med full til delvis sol, god bevegelse i luften og rask drenering. Både avlinger råtne og mislykkes i stående vann eller stille luft. Gi både tomter god plass for sol og luft sirkulasjon, som kålen og kål tendens til sykdom i overfylte beplantning.

Jord endringer


Clemson Cooperative Extension bemerker at kålen og kål vokse i et spekter av jordtyper, men anbefaler rik, tung jord for beste avlinger. Grave 3 til 4 inches av organisk kompost til toppen 6 inches av jord i begge tomter. Påfør granulær 5-10-10 gjødsel for beste rooting og vekst.

Planting og vedlikehold


Plante kål frø på 9 til 12 inches i raden, med 12 inches mellom radene. La 24 inches mellom frø for større sortar eller hoder. Plant kålen er på 10 til 15 inches i raden, med 3 meter mellom radene. La opp til 18 inches mellom grønne planter for å tillate mer vekst for senere avlinger. Vanne både avlinger i morgen for å la tørke før mørkets frembrudd. Gi bladgrønnsaker som kålen og kål 5 til 6 inches av vann i uken for å oppmuntre dyp rotvekst. Begge avlinger svikter i tørr jord.