Hovudside

Hvordan å bryte opp Betong

by Walther

Når folk helle betong, har de en tendens til å tenke at det vil være et fast innslag i gården. Men hvis behovet oppstår, og du må bryte opp betong, det er en måte å gjøre det, men vil du mer enn sannsynlig trenger hjelp av en annen person med overkroppen styrke.

Bruksanvisning


Hvordan å bryte opp Betong


•  Divide området. Uansett hva størrelsen på betong som du planlegger å bryte, dele den inn i seksjoner slik at oppgaven vil ikke virke så skremmende. Du kan enten lage divisjonene ved å bruke fortauet kritt eller krittstrek. Ved å opprette divisjoner, vil du være i stand til å fullføre et visst antall seksjoner før du tar en pause.

•  Bryt opp. Ta en hakke og begynne å smelle i ned i betongen, noe som skaper den første pause en hit om gangen. Når du gjør dette en del av prosjektet, er det viktig at du beskytter deg selv. Bære en ryggstøtte samt vernebriller for å eliminere eventuelle utilsiktede skader.

•  Bryt litt mer. Etter at du har fått konkret område delt inn i store deler, bryte hverandre i mindre biter. Ved å bruke en slegge eller muligens enda en vanlig hammer, kan du bryte store biter av betong i mer håndterbare størrelser.

•  Haul. Nøye laste stykker på trillebåren eller kurven. Hvis du er resirkulering de små biter av betong, dumpe alle brikkene i en haug i nærheten av nye prosjektområdet. Hvis du kvitter deg med betong på et annet sted, overføre stykker fra trillebår eller vogn på lastebil seng eller tilhenger som du vil bruke for å hale den av.

•  Forbered bakken. Hvis du planlegger å vokse gress eller blomster i området at betongen ble fjernet, litt till jorden med en spade for å være sikker på at alle bitene av betong har blitt fjernet, så klapp bakken godt ned for å jevne ut skitt . Hvis du skal bruke området for en plen, nå er det på tide å plante gress frø og dekk lett med halm. Hvis du planlegger en hage eller blomsterbedet, legge til noen næringsstoffer tilbake til jorden.

Tips og advarsler


  • Arbeid alltid med bygging eller hagehansker til overs hendene fra å få kutt og gnagsår.